RegioTheater Niehove presenteert Zuver Scheerwol, Back to the 80's, Mannen met Kleintjes en nog veel meer.
Erwin Java komt naar de Eisseshof op 10 november a.s. met zijn nieuwe band KingoftheWorld. Meer informatie...
Back to the 80's op 12 mei a.s. 


(Online) Kaartverkoop

RegioTheater Niehove verkoop nu de kaarten via de nieuwe website www.regiotheaterniehove.nl. Hiervoor werken we samen met de Europese marktleider op het gebied van on-line ticket verkoop Ticketscript, zodat de verkoop en betaling op een veilige manier verloopt. U kunt kiezen of u de kaarten per e-mail of op uw mobiel ontvangt. Ook kunt u de kaarten direct kopen bij de Eisseshof of bij de Free Record Shop of van Leest of bij de deur.

8 september

Wat is er leuker dan een ukelele? Het antwoord is verrassend eenvoudig: VIER ukelele’s en een bas (eigenlijk een hele grote ukelele...). Zie hier het gereedschap van de :”Mannen met Kleintjes”, waarschijnlijk de enige ukelele band in Nederland! Opgericht in 2009 door enkele ukelele fanaten en sinds 2010 operabel met een repertoire dat zowel ontroerend als opwekkend genoemd mag worden. Bekende liedjes in een te krap ukelele jasje en voorzien van meerstemmige zang. Van Monty Python tot Rapper’s Delight.... Meezingers en luisterliedjes tot rockabilly... Geen probleem voor de Mannen.

Een avond waar je lekker kan dansen en swingen met dit bijzondere gezelschap.

Lees verder...

Zaterdag a.s. 21 april 2012:
Lefthand Freddy & son 

Aanvang: 21:00 uur bovenzaal van de Eisseshof
Zaal open: 20:30 uur

U kunt vooraf terecht in het cafe / restaurant "de Eisseshof"
 
Samen met zijn zoon Boogie B en bassist Andre van der Werf en good old Hannes Langkamp maakt deze left hand man de mooiste blues vanuit Groningen, alom gewaardeerd in binnen en buitenland. Een virtuoos is deze man. Als je hem hebt zien spelen, dan rest niet anders dan hem "mister guitarmann" te noemen. Waarachtig, een prof die met zijn muziek het publiek mee neemt in vervoering.

Lefthand Freddy is inmiddels uitgegroeid tot een bluesinstituut in Nederland maar ook ver daar buiten, getuige de vele lofuitingen in de (inter)nationale pers. De band rond gitarist/ zanger/entertainer Lefthand Freddy draait al tientallen jaren mee en maakte tot dusver 5 cds. 
Lees verder...

Back to the 80's

Lekker swingen op plaatjes uit de '80 jaren. Thema is glitter. Kom verkleed in glitter kleding en hoge hakken.
Met spectaculaire lichtshow en twee DJ's!
Entree is 5 euro incl. hapjes (exclusief servicekosten). Aanvang 22.00 uur.
Entree aan de kassa EUR 7,50.Wees er snel bij want de belangstelling is heel groot!
 
Kaarten kunnen online verkregen worden via deze site of koop kaarten in de Eisseshof, Free Record Shop of van Leest.
Naar de site...

12 Mei Meimarkt

Overdag is de mei markt in Niehove met tal van kraampjes en activiteiten. 
zaterdag 12 mei rond de kerk van 10.00 tot 16.00 uur demonstraties streekproducten workshops sieraden tuindecoratie kleding proeverijen cupcakes vilt webwinkeltjes enz.
We zijn erg blij met onze nieuwe sponsor Installatie Techniek Oldehove. Wilt u ook sponsor worden van het regiotheater? Klik dan hier...

27-10: Zuver Scheerwol

We zijn blij dat ze weer komen, want vorige keer was het ook een groot feest. 
Sijtse Scheeringa en Fries Wolma vormen het hart van Zuver Scheerwol. De bandnaam is een samenvoeging van de achternamen van Scheeringa en Wolma. Het Groningse woord Zuver staat voor zuiver. In dit geval muzikaal gezien. Zuver Scheerwol heeft een avondvullend repertoir met een mix van Engelstalige en Groningstalige nummers. Stevige rockmuziek die garant staat voor een spetterende avond. 
Lees verder...

Zo. 4 Nov. WAARK!

Toneelvoorstelling in de Eisseshof
De naam van Huizenga werd in één adem genoemd met die van die andere beroemde Groninger, Jaap Eden. Toch is hij nu volslagen onbekend. Er is geen Louwe Huizenga-hal, er is geen Louwe Huizenga-baan, er is geen Louwe Huizenga penning, geen plein, geen straat, geen steeg. De reden daarvan is een tragedie vol moedwil en misverstand, een verhaal dat nauwkeurig door journalist Job van Schaik is opgetekend en dat door Jan Veldman tot een groningstalig toneelstuk is bewerkt. Zal 'Haardloper Huzengoa' dank zij WAARK weer net zo'n legende worden als hij ooit was? Of beter gezegd:
VERDIENT LOUWE HUIZENGA ALSNOG EEN STANDBEELD?
4 november om 15:00 uur
Lees verder...
 
Copyright © 2012 Stichting Regiotheater Niehove, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp