Copy
Koordinaatioprojektin kuulumisia reissuilta ja konttorilta

Kalenteri


Kesälomat:
23.6.-8.8. Auli
7.7.-8.8. Anna-Kaisa
14.7.-8.8. Jaakko
23.6., 4.7.-3.8. Krista
Vkot 25-32 verkostovalmentajat


 

19/2014

Koukuta lukija verkossa

Koordinaatioprojektin verkostovalmentajat ja toimiston väki sekä LAITURI-projektin poppoo kokoontuivat 10.6. yhteiseen kehittämispäivään Villa Jääskelään Vaajakoskelle. Katseet olivat suunnattuina syksyn julkaisuihin, ja tältä pohjalta paikalle oli kutsuttu Riitta Suominen Yksityisestä kielitoimistosta sparraamaan läsnäolijoita verkkokirjoittamisessa, raportoinnissa ja hankeviestinnässä.

Opittiin, että lukijan saa koukutettua pysäyttävillä otsikoilla, mukanaan vievillä kahdella ensimmäisellä rivillä sekä sanojen, lauseiden ja kappaleiden keveydellä. Saatiin myös palautetta jo olemassa olevista julkaisuista kuten esim. Opin ovi-verkkosivuista.

Harjoituksissa pohdittiin mm. millaisiksi kehittämisohjelman loppujulkaisun artikkelit muuttuisivat, mikäli kohderyhmä vaihtuisi ala-asteen oppilaiksi tai turvapaikanhakijoiksi. Antoisan päivän pohjalta on hyvä jatkaa työskentelyä syksyllä.
 

Eduskunta saa postia

Koordinaatioprojektin toimistolla kävi perjantai-iltapäivänä kuhina, kun eduskuntaan lähteviä Opin ovi -rasioita pakattiin talkoilla. Rasian teemana on ”Taidolla Suomesta: Hyvä ohjaus – parempi elämä”. Jokaiselle kansanedustajalle lähetettävät rasiat sisältävät Opin ovi -vihkopaketin lisäksi lyhyen saatekirjeen sekä muutaman suklaanamin painavan asian kyytipojaksi. Tempauksella halutaan tiedottaa kansanedustajille Opin ovi -hankeperheen työstä ja tuloksista.

Suomen menestystekijänä osaava aikuisväestö -saatekirjeessä esitettiin huoli aikuisväestölle tarkoitettujen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen näivettymisestä, kun resurssit kohdistuvat vahvasti nuoriin. Kirjeessä kysyttiinkin, olisiko vihdoin aika kehittää palveluja aidosti elinikäisen ohjauksen tapaan, ei vain tietylle kohdejoukolle? Yhteiskunnan tarjoama takuu työ- ja koulutuspaikoista kuuluu kaikille, myös aikuisille. 

Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin väki jää nyt lomalle ja palaamme toimistolle 11.8.


 
Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp