Copy
Koordinaatioprojektin kuulumisia reissuilta ja konttorilta

Kalenteri


30.9. Opin ovi -uutiskirje ilmestyy
1.10. Konttorikokous (koko tiimi)
2.10. Tilannekatsaus, Oulu (Auli, Jaakko)
6.10. Tilannekatsaus, Rovaniemi (Auli, Anna-Kaisa)
2.10. Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
6.10. Lappi, Rovaniemi


 

23/2014

Opin ovi -kiertue jatkoi Uudellemaalle

Opin ovi -kiertueen syksyn ensimmäinen vierailu tehtiin tiistaina 23.9. Uudellemaalle. Uusimaa ei ehkä ole pinta-alaltaan kovin suuri, mutta 1,6 miljoonan asukkaan maakuntaan mahtuu monta keskenään erilaista aluetta. Uudellamaalla on toiminut kahdeksan Opin ovea: pääkaupunkiseudulla (Urabaarista eteenpäin), Länsi-Uudellamaalla (Opin Ovi L-U 1-2), Itä-Uudellamaalla (Itä-Uudenmaan Opin Ovi), Keski-Uudellamaalla (KUUMA), ruotsinkielisillä alueilla (EDU-VUXEN) ja ELY-keskuksessa (Opin Ovi Uudenmaan TE-keskus ja Opin Ovi Uudenmaan ELY-keskus).

Verkostot elävät Opin ovien jäljiltä tavalla tai toisella ympäri maakuntaa. Myös ELO-ryhmässä on mukana maakunnan eri Opin ovien edustus, osin varmasti ELY-keskuksen oman Opin oven ansiosta. Uudenmaan kiertuekäynnistä on luvassa laajemmin asiaa lokakuun Opin ovi -uutiskirjeessä, ja Uudenmaan tilannekatsausraportti ilmestyy myöhemmin syksyllä.

 

Koordinaatioprojekti kirittää

Koordinaatioprojektin tiimi kokoontui suunnittelemaan loppusyksyn tulevia toimenpiteitä 24.9. Kokouksessa pöhistiin mm. tulevista muutoksista Opinovi.fi -sivustolle, joka muuttuu staattiseksi tietopankiksi vuoden vaihteessa. Erityisesti kokouksessa innostuttiin tulevasta Opin ovi - musavideosta, jossa on nyt edetty käsikirjoitusvaiheeseen. Musavideo julkaistaan joulukuussa uudella opinovi.fi -sivulla. Lisäksi kokouksessa puhututti päättyvän kehittämisohjelmamme ja koordinaatioprojektin oma julkaisu.


 

Seuraava viikkotiedote ilmestyy tiistaina 7.10.
Aurinkoista työviikon alkua!


 

Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp