Copy
Taas on puuhailtu kaikenlaista ja uusia kujeita suunnitellaan.

Kalenteri

11.2. Valtakunnallisten Opin ovien tapaaminen (Auli, Anna-Kaisa, Arja, Jaakko, Krista)
13.2. Koordinaatioprojektin ja LAITURIn yhteistyökokous (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko)
13.2. Projektitiimin kokous (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko, Krista)
14.2. AOKK:n TKI-kokous (kaikki)
 

3/2014

Verkostovalmennukset jatkuvat läpi kevään

Verkostovalmentajat ja koordinaatioprojektin toimistotiimi kokoustivat kevään toiminnasta viime maanantaina. Verkostovalmennuksia on alustavasti sovittu keväälle kaksi, mutta useampiakin on varaa järjestää, kunhan kentältä valmennuspyyntöjä tulee. Verkostovalmennuksia on ehditty toivoa myös alkusyksylle, ja mahdollisuuksien mukaan nämäkin toiveet pyritään toteuttamaan. Kokouksessa suunniteltiin myös Verkostoitujan apu -verkkojulkaisun päivittämistä ja mahdollista printtiversiota sekä verkostovalmennusartikkelia syksyllä ilmestyvään loppujulkaisuun.
 

Osaamistodistuksella työpajassa opittu osaksi ammatillista tutkintoa

Keski-Suomessa on vajaan vuoden ajan päästy hyödyntämään PAIKKO-osaamistodistusta työvalmennuksessa. Todistuksen avulla voidaan helposti tuoda esiin työpajassa havaittu ammatillinen osaaminen. Myönnetty osaamistodistus antaa mahdollisuuden tunnustaa työpajalla omaksuttu ammatillinen osaaminen osaksi ammatillista tutkintoa oppilaitoksessa. Näin vältetään päällekkäistä työtä ja lyhennetään koulutusaikaa. Todistusmallia on kehitetty hankeyhteistyössä työpajojen ja maakunnassa toimivien ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa.

Työpajojen ja oppilaitosten yhteistyötä kuvattu PAIKKO –käsikirjassa, jonka julkistamistilaisuus järjestettiin 7.2. Jyväskylässä. Kirjassa kuvataan selkeästi, kuinka työpajojen ja oppilaitosten välistä yhteistyö on kehittynyt viimeisten kahden vuoden aikana. Koordinaatioprojekti oli seuraamassa julkistamista. Lisätietoja http://kyt.fi/index.php/paikko-hanke
.
 

Opin ovi –klinikka järjestetään Helsingissä 8.4.

Klinikan teemana on tällä kertaa elinikäiseen ohjauksen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen ja verkostotoiminnan laatu. Klinikalla kuullaan muun muassa kuinka Etelä-Savossa hallitaan elinikäisen ohjauksen laatua, millainen laatumittaristo Pohjois-Pohjanmaalla on kehitetty ja mikä on TUTKA-työkalu. Klinikan tarkempi ohjelma, tapahtumapaikka ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautua voi jo nyt! Linkki: https://www.webropolsurveys.com/S/0C6808C6CFF764B7.par.
 

Seuraava viikkotiedote ilmestyy viikolla 8!
Idearikasta työviikkoa!

 

Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp