Copy
Koordinaatioprojektin kuulumisia reissuilta ja konttorilta

Kalenteri


11.-12.11. Salmian TNO-asiantuntijoiden koulutuspäivät, Jyväskylä (Auli, Arja)
13.11. Tiimikokous
20.11. ELOPELTO Learning Cafe, Jyväskylä (Auli)
24.11. Elo-verkkolehden toimituskunta, Jyväskylä
 


 

26/2014

Opin ovi -musiikkivideo tulee – oletko valmis?

JAMK:n studiossa vuodatettiin verta, hikeä ja kyyneleitä (etupäässä hikeä) Opin ovi -musiikkivideon kuvauksissa tiistaina 28.10. Vielä toistaiseksi Opin ovi -biisin säveltäjä ja videon päätähti Adrian Saksi sai esittää pantomiimia vihreää taustaa vasten, mutta valmiilla videolla näyttelijä upotetaan ympärille rakennettavaan animaatioon. Nostokurjesta uuteen ammattiin suuntaavan duunarin koskettava tarina ilmestyy kaikilla laatuviihdettä tarjoavilla Opin ovi -sivustoilla marraskuun loppupuolella. 

Viimeisten kiertuekäyntien satoa Opin ovi -uutiskirjeessä

Lokakuun Opin ovi -uutiskirje keskittyy viimeisten Opin ovi -kiertuekäyntien satoon. Minkälainen on Länsi-Uudellamaalla kehitetty eteispalvelumalli ja millä tavoin Uudenmaan lukuisat alueverkostot on otettu ELO-ryhmän alaisuuteen? Miten toimii Pohjois-Pohjanmaan ohjauspalvelumalli, jossa brändäys on yhteinen, mutta palvelut alueellisia? Entä miten Lapin pitkä verkostoyhteistyön perinne näkyy Opin ovien tulosten taustalla? Lue myös projektipäällikkö Teea Ojan kirjoitus siitä, mitä kaikkea TOKI-projektissa on tehty työelämäohjauksen kehittämiseksi!

Lue uutiskirje täältä

 


 

Verkostovalmennusten päätös 4.11. Hämeenlinnassa

Verkostovalmentajat Hannele Torvinen ja Anne Leppänen päättivät Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin vuosina 2009-2014 toteuttamat valmennussarjat Hämeenlinnaan. Mukana päivässä olivat Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen elinikäisen ohjauksen yhteistyöryhmät sekä Elo-ryhmien puheenjohtaja Jarmo Paukku ja sihteeri Kristiina Juusti.

Tavoitteena oli työstää ELO-ryhmien verkostoyhteistyön toimintamallia ja kartoittaa verkosto-osaamisen tulevaisuuden haasteita. Osallistujat pohtivat Hämeen ELO-ryhmien toiminnan kehittämistä tunnistamalla oman työnsä ja verkostoyhteistyön näkökulmista asioita, joita jatkossa on hyvä ottaa huomioon ELO-ryhmien toiminnassa. Päivän tuotoksena syntyneet kehittämisajatukset huomioidaan ELO-ryhmän vuoden 2015 toimintasuunnitelmassa. Lopuksi todettiin, että jatkossa Hämeen alueella toimivat, edellä mainitut, kaksi ELO-ryhmää yhdistyvät.

 

Monitoimisuus haastoi Jyväskylässä 

Koordinaatioprojekti oli vahvasti esillä AMK- ja ammatillisen koulutuksen kehittämispäivillä Jyväskylässä 6.-7.11. Elo-verkkolehteä esiteltiin posterilla ja verkostoyhteistyötä round table -sessiossa.

Sessiossa Anne Leppänen, Auli Ryhänen ja Hannele Torvinen alustivat verkostovalmennuksissa syntynyttä osaamisalue-teemoista: 1) verkostojen kokoaminen 2) minä verkostotyön osaajana 3) verkostojen ylläpito ja koordinointi. Pyöreän pöydän äärellä keskusteltiin mm. verkostotyöhön osallistumisesta oman toimen ohessa, verkostojen rahoituksen turvaamisesta ja verkostoon sitoutumisen haasteista. Ratkaisuiksi esitettiin mm. verkostoyhteistyön organisaatiotasolla mahdollistavaa johtamista. 
 

Seuraava viikkotiedote ilmestyy maanantaina 24.11.
Iloista työviikkoa kaikille!


 

Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp