Copy
Taas on puuhailtu kaikenlaista ja uusia kujeita suunnitellaan.

Kalenteri

21.10.
Yhteistyökokous LAITURI ja VOKES (Auli)

22.10.
KOLA-ohjausryhmän kokous, Tampere (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko)

23.10.
Elopelto Learning Cafe (Jaakko)

23.10.-24.10.
TEM:n TNO- ja nuorten palveluiden työkokous, Järvenpää (Auli)

25.10.
Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi (Auli, Anna-Kaisa)
Nuorten aikuisten osaamisohjelman työseminaari (Jaakko)

26/2013

Valtiontalouden tarkastusviraston edustaja kylässä 16.10.

Tuloksellisuustarkastusneuvos Terho Vuorelan vierailu liittyi Valtiontalouden tarkastusviraston meneillään olevaan selvitykseen opintojen ohjauksesta ja ammatinvalinnanohjauksesta. Tarkastelun teemana on hallinnonalojen välinen yhteistyö, joskin keskittyen ensi sijassa perusasteen ja toisen asteen koulutuksen ohjaukseen. Opin ovi –projektien toiminta ja mallit kiinnostivat kuitenkin merkittävänä opinto-ohjauksen ympäristöön vaikuttavana kehittämishankkeena, ja kävimmekin antoisaa keskustelua mm. alueellisen yhteistyön rakentamisesta ja haasteista. Tapaaminen oli hyödyllinen myös tulevan tiedonkeruutyön päällekkäisyyksien estämiseksi. Tapaamiseen osallistuivat koordinaatioprojektista Auli ja Anna-Kaisa.

Koordinaation materiaaleja AOKK:n Optimaan

Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin tuottamaa materiaalia on jatkossa tarkoitus viedä JAMK ammatillisen opettajakorkeakoulun Optima-oppimisympäristöön, mistä opettajakorkeakoulun kouluttajat ja opiskelijat saavat sen käyttöönsä. Anna-Kaisa ja Jaakko olivat viime viikon maanantaina AOKK:n uusmediasuunnittelija Minna Koskisen Optima-opissa. Seuraavaksi edessä on Optimaan sopivan materiaalin valikoiminen koordinaatioprojektin laajoista aineistoista.

Tiimikokouksessa suunniteltiin loppusyksyä

Koordinaatioprojektin tiimikokouksessa käytiin läpi loppusyksyn suunnitelmia ja saatettiin vanhempainvapaalta kotiutunut Anna-Kaisa kartalle siitä, missä projektissa ollaan tällä hetkellä menossa. Kokouksessa nousi esille helposti selattavan tietokannan luominen Opin ovi -projekteista siten, että tietokannasta löytyisivät keskeisten projektitietojen lisäksi projektien itsensä sekä koordinaatioprojektin niistä tuottamat materiaalit. Lisäksi keskusteltiin mm. tulevan Opo-lehden Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaarijutusta sekä muusta ulkopuolisiin medioihin tehtävästä materiaalista.

Ensilumen taikaa!Copyright © 2013 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp