Copy
Koordinaatioprojektin kuulumisia reissuilta ja konttorilta

Kalenteri


1.12. Valtakunnallinen ELO-ryhmä, Hki (Auli)
1.12. Opintopolku.fi -tapaaminen, Hki (Auli)
5.12. Glögitilaisuus LAITURI-väen kanssa
9.12. Ohjausryhmän kokous, Jyväskylä
11.12. Elo-verkkolehden toimituskunnan kokous, Jyväskylä
 


 

27/2014

LAITURI ja ELO-toiminnan opas

Salmia ja LAITURI-projekti järjestivät neljännen kerran ELY-keskusten TNO-asiantuntijoille koulutuspäivät, joiden tarkoituksena on tarjota tukea TNO–palvelujen alueelliseen koordinointiin ja yhteistyöhön.

Tämä tilaisuus toimi myös LAITURI-projektin päätös- ja tulosten julkistamistilaisuutena. Projekti on tuottanut mm. ELO-toiminnan oppaan, joka löytyy oppaan verkkojulkaisusta www.elo-opas.fi. Koordinaatioprojektista oltiin mukana kertomassa, mitä Opin ovissa syntyneitä tuotteita voi jatkossa hyödyntää. Näitä ovat mm. opinovi.fi-tietopankki hyvine käytänteineen, Elo-verkkolehti, Näin Toimii Verkosto- ja Näin Toimii Verkostovalmentaja -palvelutuotteet.
 

KOHTAAMO kävi kylässä

Koordinaatioprojekti sai vieraita perjantaina 14.11, kun KOHTAAMO-projektin projektipäällikkö Katariina Soanjärvi ja tiedottaja Merja Viljakainen-Tiittanen tulivat kylään. Keski-Suomen ELY-keskuksen hallinnoima KOHTAAMO luotsaa tulevan hankekauden Ohjaamo- ja nettiohjauksen kehittämisen kokonaisuutta. Kohtaamon kaksikolla olikin monia kysymyksiä koordinaatioprojektin kokemuksista Opin ovien koordinoinnista, Opinovi.fi-sivustosta sekä muista viestinnän käytännöistä.

 
 

Maistiaisia musavideosta

Koordinaatioprojekti on syksyn aikana työstänut ihan oikeaa musiikkivideota Opin ovista. Lisätään jännitystä ja elämysnälkää ja maistetaan pieni suupala tulevasta. Jaksaa, jaksaa….odottaa.

 Viimeinen viikkotiedote ilmestyy maanantaina 15.12.
Mukavaaa pikkujoulukautta kaikille!


 

Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp