Copy
Taas on puuhailtu kaikenlaista ja uusia kujeita suunnitellaan.

Kalenteri

4.-5.11.
ELYjen TNO-yhteyshenkilöiden foorumi, Salmia (Auli)

6.11.
Kaakon ELO-foorumin verkostovalmennus (Anne, Arja)

6.11.
Koordinaatioprojektin tiimikokous (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko, Tanja)

11.11.
Koordinaatioprojektin ja LAITURIn yhteistyökokous (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko)29/2013

Arja Pakkala aloittaa koordinaation verkostovalmentajana

Aloitan Opin ovi -verkostovalmentajana tällä viikolla. Olen toiminut Valkeakosken seudulla 2000-luvun alusta alkaen aikuiskouluttajana, projektipäällikkönä ja aikuiskoulutuspäällikkönä. Siellä luotsasin myös Opin ovi Etelä-Pirkanmaa -projektia ja kahta muuta aikuisohjauksen kehittämishanketta vuosina 2009 – 2011. Teimme alueellista verkostoyhteistyötä ja työelämäyhteistyötä sekä ohjasimme aikuisia oppimisen polulle ja oman osaamisensa tunnistamiseen.

Työni ohessa olen harrastanut opiskelemista, ohjaustoiminnan kehittämistä, tutkimista ja kirjoittamista. KT-tutkinnon sain valmiiksi vuonna 2011. Vapaalla minulle on tärkeätä mökkeily, perhe, luonto ja liikunta.

Koordinaatioprojektin tehtävissä aloitan innokkaalla ja kehittävällä mielellä, nyt pääsen taas aktiivitoimijaksi Opin Ovi -kokonaisuuteen projektien loppuvaiheissa ja tekemään yhteistyötä hienojen kumppaneiden kanssa.

Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaarin aineistot verkossa

Kehittämisohjelman päätösseminaarin materiaalit on nyt siirretty verkkoon. Seminaariesitysten videotallenteet ja diamateriaali löytyvät seminaarin verkkosivuilta. Videoita voi lisäksi katsoa myös seminaarin omalla Youtube-kanavalla sekä tietysti Opin ovi -kanavalla. Lisäksi Opin ovi -kanavalta löytyy kaksi gallupvideota, joissa kysellään seminaariväen mielipiteitä ohjauksen tilasta tänä päivänä ja siitä, miten itse kukakin voi asiaa omassa työssään auttaa. Nuorten aikuisten osaamisohjelman projektisuunnittelija Erno Hyvönen puolestaan antoi videohaastattelun, jossa kertoo osaamisohjelman tavoitteista ja käyntiinlähdöstä. Myös tuoreesta uutiskirjeestä löytyy seminaarista kertova juttu.

Opin ovi -uutiskirje 8/2013 ilmestynyt

Tässä uutiskirjeessä seuraavista aiheista:
  • Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 keräsi ohjauksen ammattilaiset yhteen
  • Koordinaatti kehittää tieto- ja neuvontapalveluita nuorille
  • Opastin ohjaa opintojen ja yrityspalvelujen ääreen
  • Opin ovi -kirjastosta löytyvät Opin ovien julkaisut
  • Oppisopimuskoulutus osana Nuorten aikuisten osaamisohjelmaa
Lue uutiskirje täältä!

Tunnelmallisia syysiltoja!Copyright © 2013 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp