Copy
Taas on puuhailtu kaikenlaista ja uusia kujeita suunnitellaan.

Kalenteri

11.11.
Koordinaation ja LAITURIn yhteistyökokous (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko)
VOKES-asiantuntijaryhmän kokous (Auli)

12.11.
Tekemällä oppii -loppuseminaari, Hämeenlinna (Auli)

13.11.
Projektin verkkosivutyöpaja (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko)

14.11.-15.11.
AOKK-päivät (kaikki)

15.11.
OpinVerkko-projektin tapaaminen ja haastattelu  (Auli, Jaakko)

16.11.
OpinVerkko-koulutusneuvojien ajankohtaispäivä (Auli)

30/2013

Kaakon ELO-foorumin verkostovalmennus Lappeenrannassa

Kaakon alueen ohjaus- ja uraohjauspalvelun kehittämistyö jatkui Lappeenrannassa ruotsalaisuuden päivänä 6.11. Kyseessä oli koordinaatioprojektin alueelle järjestämän verkostovalmennusten sarjan toinen kerta. Paikalla oli toimijoita ammattiopistosta, ammattikorkeakoulusta, TYPistä, Lap-säätiöstä ja ELY-keskuksesta.

Päivän tavoitteena oli jäsentää Kaakon alueen ohjaus- ja uraohjauspalvelua ja miettiä kehittämistyön seuraavia askeleita ja toimenpiteitä. Alun vilkkaan lähetekeskustelun ja tuplatiimityöskentelyn avulla tunnistettiin yhteistyön paikkoja ja raamitettiin ohjauspalvelun päälinjoja, joiksi kirjautuivat asiakaslähtöinen ajattelu, rahoituskanavien löytäminen, systemaattinen kehittäminen ja jatkuva vuorovaikutus, mukaanlukien hanketyö, palvelukokonaisuus, mukaanlukien moniammatillisten työskentelytapojen kehittäminen, sekä palvelukartta, joka toimii samalla verkostokarttana. Lisäksi laadittiin konkreettinen toimenpidelista kehittämistyön seuraavista askeleista aikatauluineen ja vastuuhenkilöineen.

Valmentajina päivässä olivat Arja Pakkala ja Anne Leppänen.

Kaakon ELO-foorumin seuraava verkostovalmennus on 4.12. Kouvolassa.

Yhdessä tekemistä ja pähkäilyä Salmiassa

Aikuisohjauksen koordinaatioprojektista Auli ja Hannele osallistuivat Koulutus-ja kehittämiskeskus Salmiassa järjestettyyn ELYjen TNO-henkilöiden koulutuspäiviin 4.-5.10.2013. Koulutuspäivien sisältöinä olivat kansalliset ja eurooppalaiset elinikäisen ohjauksen lähtökohdat, esimerkkejä alueellisen ELO-toiminnan kehittämisestä sekä alueellisen ELO-toiminnan tilannekartoitus. Tilaisuudessa keskusteltiin myös ideasta, että alueellista kehittämistyötä varten olisi mahdollisuus hyödyntää eVOKESin tarjoamaa työskentely-ympäristöä ja tietokantaa. Nämä mahdollistaisivat työskentelyn läpinäkyvyyden ja vertaistoiminnan ELYjen kesken. Lisäää päivistä voit lukea seuraavasta Opin ovi –uutiskirjeestä.


Lähetä Elo-verkkolehdelle juttuvinkki!

Lähetä juttuvinkki tai palautettaTiedätkö hyvän elinikäiseen ohjaukseen liittyvän jutunaiheen, josta haluaisit uutista tai artikkelia Elo-verkkolehteen, vai haluatko antaa muuten vain palautetta  toimitukselle? Nyt voit tehdä molemmat helposti verkkolehden etusivun oikean laidan painikkeella. Piipahda myös lukemassa Raimo Vuorisen ja Jukka Lerkkasen kirjoittama tuore artikkeli ERKKEREISTÄ eteenpäin - ohjausosaamisen kehittämissuuntia Suomessa. Elo-verkkolehden löydät osoitteesta www.opinovi.fi/elo.

Tunnelmallisia syysiltoja!Copyright © 2013 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp