Copy
Koordinaatioprojektin kuulumisia reissuilta ja konttorilta

Kalenteri

24.3. LAITURI-yhteistyökokous, Salmia  (Kaikki)
27.3. Konttorikokous, Jyväskylä (Kaikki)
28.3. Webinaari:ennakointi
28.3. TKI-kokous (kaikki)
 
2.4. Kaakkois-Suomi, Kouvola (Opin Ovi Kymi, KE-TU-projekti, EKA Opin Ovi)

9/2014

Yhteinen sähköinen alusta innosti

Salmiassa kokoontui ELY-keskusten ja TE-toimistojen elinikäisen ohjauksen TNO-asiantuntijoita 17.–18.3 pohtimaan ELO-kehittämistyötä. Kehittämistyön yhteinen sähköinen työskentely-ympäristö otetaan käyttöön peda.net -palvelusta, josta vastaa Valtakunnallisen ohjauksen kehittämiskeskus (VOKES). Tavoitteena on, että mahdollisimman moni ELY-keskuksen ELO-ryhmä ottaa palvelun käyttöön, jolloin samassa palvelussa voi vertailla muiden ELY-alueiden kehittämistyötä. Tiedotamme lisää seuraavissa uutiskirjeissä työn etenemisestä.

Lisäksi Salmian päivillä kuultiin Suomen ohjauspolitiikan ja valtakunnallisen ELO-ryhmän linjauksista ja alueellisesta koordinoinnista, uuden rakennerahaston tilanteesta ja tapausesimerkkejä Pohjois-Karjalan-, Kaakkois-Suomen, Lapin – ja Etelä-Savon tämänhetkisestä ELO-toiminnasta. Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti esitteli tilaisuudessa Opin ovi –kiertuetta ja muuta tulevaa toimintaansa.Keski-Suomen verkosto voimissaan

Opin ovi -kiertueen kohteena 20.3. oli Keski-Suomen alueen Opin ovi -projektien yhteyshenkilöt ja ohjaajarinki. Samassa yhteydessä koordinaatioprojekti pääsi mukaan myös alueellisen verkkovälitteisen ohjauksen kehittämistyöryhmän tapaamiseen tutustumaan verkko-ohjauksen välineisiin.

Opin ovien myötä rakennettu verkosto elää yhä Keski-Suomessa, ja organisaatioiden välisen yhteistyön kehittäminen olikin projekteissa ensimmäisenä tavoitteena. Luodut yhteydet helpottavat yhteydenottoja ja ohjaamista. Keski-Suomessa on laadittu alueellinen aikuisohjauksen strategia, joka on Keski-Suomen ELO-ryhmän käytettävissä. Alueella pilotoitiin projektin toteuttamana koulutusneuvonnan ja -ohjauksen puhelinpalvelua, johon kuului myös sähköpostineuvonta. Vuoden 2013 lopussa tämä yhteistyö päätettiin kuitenkin lopettaa. Lisää tästä tapaamisesta pääset lukemaan huhtikuun Opin ovi –uutiskirjeestä. 


 

Seuraava viikkotiedote ilmestyy viikolla 14!

Aurinkoista työviikkoa!

 

Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp