Copy
Taas on puuhailtu kaikenlaista ja uusia kujeita suunnitellaan.

Kalenteri

14.10.
Optima-yhteistyökokous AOKK:n uusmediasuunnittelijan kanssa (Anna-Kaisa, Jaakko)

15.10.
Projektitiimin kokous (Auli, Anna-Kaisa, Jaakko, Tanja)

16.10.
Tapaaminen Valtion talouden tarkastusviraston teollisuustarkastusneuvos Terho Vuorelan kanssa (Auli)

26/2013

Seminaariväki tanssi Tampere-talolla

Opin ovi -projektien päätösseminaarina toiminut Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaari kokosi Tampere-talolle 250 ohjausalan ammattilaista maanantaina ja tiistaina 7.-8.10. Opin ovet olivat esillä toisena seminaaripäivänä pecha kucha -esityksien, videotrailerin ja tunnusbiisin kautta. Adrian Saksin Opin oville säveltämä kappale sai yleisön nousemaan tuoleiltaan ja tanssimaan. Pecha kuchassa taas nähtiin huikeita viisiminuuttisia kehittämistyöstä eri puolilta Suomea. Opin ovissa tehtyä työtä esitelleen osuuden jälkeen Opin ovista eteenpäin! -paneelikeskustelu pohti ohjauksen teemaa tulevalla rakennerahastokaudella.

Opin ovien lisäksi seminaarissa nousivat esille mm. ELY-keskusten rooli elinikäisen ohjauksen alueellisina koordinaattoreina ja kansainvälinen elinikäisen ohjauksen yhteistyö. Teemapajoissa käsiteltiin mm. nuorisotakuuta, työelämässä tapahtuvaa ohjausta sekä Opintopolku.fi-kokonaisuutta. Seminaarin avasi Tampereen kaupungin apulaispormestari Olli-Poika Parviainen ja toisen seminaaripäivän päätteeksi tulevaisuustutkija Ilkka Halava pohti, miltä näyttää työ Suomessa vuonna 2020.

Seminaarin diaesitykset löytyvät osoitteesta http://bit.ly/GNuRu0, ja myös seminaariesitysten videotaltioinnit ovat tulossa Opin ovi -sivustolle. Lisäksi lokakuun Opin ovi -uutiskirjeessä on luvassa seminaarivieraiden katugallupia ja paljon muuta mukavaa.

Opin ovet ne sulle avautuu...

Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaarissa saivat ensi-iltansa tajunnan räjäyttävät Opin ovi -biisi ja Opin ovi -traileri. Jos ne ovat jostain syystä jääneet kuulematta tai näkemättä, tämän puutteen voi korjata siirtymällä Opin oven Youtube-kanavalle www.youtube.com/opinovi. Opin ovi -biisin voi myös ladata puhelimeensa täältä: http://bit.ly/1644w6T.

Anna-Kaisa Is Back!

Perhevapailta työn ääreen palannut Anna-Kaisa Tiihonen jatkaa hommia mm. verkkolehden, Opin ovi -sivuston, some-viestinnän ja projektin tapahtumavalmistelun parissa. Tavoitat hänet koordinaatioprojektin huoneesta 13. kerroksesta.

Koordinaatio ja LAITURI kokoustivat

Koordinaatioprojektin ja LAITURIn väki tapasivat Salmiassa loppusyksyn yhteistyön ja tulevan KOLA-ohjausryhmän kokouksen tiimoilta. Koska edellisessä kokouksessa oli käyty läpi erityisesti koordinaatioprojektin tulevaisuudensuunnitelmia, tällä kertaa keskityttiin LAITURI-projektin tulevan vuoden toimintaan. Lisäksi vaihdettiin tunnelmia Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaarin tiimoilta.

Lokoisaa lokakuuta!Copyright © 2013 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp