Copy
Koordinaatioprojektin kuulumisia reissuilta ja konttorilta

Kalenteri


4.11. Verkostovalmennus, Hämeenlinna (Hannele, Anne)
6.-7.11. AMK ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät, Jyväskylä (koko tiimi)
11.-12.11. Salmian TNO-asiantuntijoiden koulutuspäivät, Jyväskylä (Auli, Arja)
 


 

25/2014

Tiimikokouksessa vierailevia tähtiä

Koordinaation projektitiimi kokousti ajankohtaisista asioista keskiviikkona 8.10.  Kokouksessa vierailivat myös JAMK ammatillisen opettajakorkeakoulun markkinointikoordinaattori Sonja Rahkonen, koordinaatioprojektin graafikko Martti Hänninen sekä muusikko Adrian Saksi. Opettajakorkeakoulu oli pyytänyt koordinaatioprojektin konsultointia talonsisäiseen projektiviestinnän ohjeistukseen, ja tätä käytiin läpi Sonjan kanssa. Martin ja Adrianin kanssa suunniteltiin tajunnat räjäyttävää uutta musiikkivideota. Myös loppujulkaisun artikkelit ja toteutus olivat asialistalla. 

Verkostovalmentajat kirjoituspuuhissa

Koordinaatioprojektin toimistotiimi ja verkostovalmentajat tapasivat torstaina 9.10. erityisesti kehittämisohjelman loppujulkaisun merkeissä. Valmentajat ovat tekemässä julkaisuun artikkeleita verkostovalmennuksista sekä kehittämisohjelman läpäisyteemoista. Myöhemmin syksyllä Verkostoitujan apu -verkkojulkaisun tueksi tuotetaan vielä Verkostoitujan virikekirja ja lisäksi itse verkkojulkaisu tullaan päivittämään. 

Valtakunnalliset Ohjaamopäivät keräsivät salin täyteen väkeä

Ohjaamopäivät 21. -22.10. Helsingissä oli yksi syksyn odotetuin tapahtuma. Päivien tarkoituksena oli luoda kokonaiskuva Ohjaamo-toimintamalliin eri hallinnonalojen näkökulmasta ja valmistautua tulevien Ohjaamo-pilottien ESR-hankehakuihin.

KOHTAAMO-projektiin valitut projektipäällikkö Katariina Soanjärvi ja tiedottaja Merja Tiittanen esittäytyivät ensi kertaa yleisölle. KOHTAAMO toimii alueellisten Ohjaamoprojektien ja nettiohjauksen koordinaattorina ja kehittämisen tukena.

Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti oli mukana verkostovalmennuksen asiantuntijuudella. Lisäksi Opin ovet ja koordinaatioprojektin hyvä työ olivat hyvin esillä päivien aikana.
 
Päivien esitysten materiaalit  
Ohjaamo-hankkeiden rahoituksen hakuasiat löytyvät Rakennerahastot-sivulta 
 

Valtakunnallinen ELO-ryhmä jatkaa toimintaansa

Vuoden toiseksi viimeinen kokous toteutettiin 24.10. Helsingissa, johon jyväskyläläiset osallistuivat videoiden kautta K-S ELY-keskuksesta. Kokouksessa käsiteltiin mm. ELO-ryhmän toimikauden jatkamista 1.2.2015 – 31.1.2018 ja ryhmän tehtävien täsmentämistä. ELO-ryhmä tulee jatkossa toimimaan seuraavien ESR-toimenpidekokonaisuuksien strategisena ohjausryhmänä:

1) TL3: nuorisotakuu (sis. Ohjaamo-mallin ja nettiohjauksen kehittäminen), TEM
2) TL4: nuorisotakuu, OKM:n toimenpiteet ja Osuvaa osaamista -toimenpidekokonaisuuden Osuva ohjaus -alakokonaisuus, OKM  sekä
3) mahdollisesti TL5: nuorten osallistaminen ja nuorisotakuu, STM.

Kokouksessa tiedotettiin myös Aikuisohjauksen koordinaatio- ja LAITURI-projektien loppuajan toimenpiteistä. Projekteilta on tulossa paljon hyvää aineistoa mm. erilaisia julkaisuja, oppaita, ohjeita, virikematerialia ja musavideo. Valtakunnallisen ohjausosaamisen osaamiskeskus (VOKES) tiedotti meneillään olevasta seurantatutkimuksesta, jossa kohteena on alueellisen Elo-toiminnan koordinointi. Tutkimuksesta ilmestyy ensimmäinen raportti marraskuussa. 
 

Seuraava viikkotiedote ilmestyy maanantaina 10.12.
Hyvää halloweenia kaikille! Trick or treat...


 

Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp