Copy
Koordinaatioprojektin kuulumisia reissuilta ja konttorilta

Kalenteri

6.5. Hämeenlinna (Auli)
7.5. Konttorikokous
8.5. ELOPELTOA-Learning Café (Auli)
9.5. LAITURI-yhteistyökokous

Lomalla:
28.4.-2.5. Auli Ryhänen
7.5. Krista Karhunen

 
20.5. Satakunta, Pori
28.5. Varsinais-Suomi, Turku
4.6. Pohjanmaa, Kokkola

13/2014

Loppujulkaisu työn alla

Koordinaatioprojektin graafikko Martti Hänninen vieraili Innovassa kehittämisohjelman loppujulkaisun graafisesta ulkoasusta keskustelemassa. Syksyllä ilmestyvän verkkojulkaisun on tarkoitus olla ulkoasultaan visuaalinen ja räväkkä, joten Martille riittää siinä työsarkaa. Samassa yhteydessä suunniteltiin myös mm. koordinaatioprojektin omaa loppujulkaisua ja kansanedustajille lähetettäviä Opin ovi -vihkopaketteja.

 

Koordinaatioprojektin Twitter-näkyvyys kiinnosti

Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti käyttää sosiaalista mediaa aktiivisesti omassa tiedotustyössään. Erityisesti koordinaatioprojektin Twitter-näkyvyys on herättänyt kiinnostusta toteuttajaorganisaation eli JAMK ammatillisen opettajakorkeakoulun sisällä. Niinpä Anna-Kaisa, Auli ja Jaakko esittelivät tiistaina halukkaille JAMKilaisille projektin kahden Twitter-tilin (@opinovi ja @EloVerkkolehti) päivityskäytäntöjä ja seuraajamäärien kasvattamista.

 

Osallistamiswebinaarin tallenne verkossa

Koordinaatioprojektin verkostovalmentajat Arja Pakkala ja Hannele Torvinen pitivät 9.4. Opin ovi -webinaarin osallistamisesta. Webinaarissa käsiteltiin mm. osallistamisen lähtökohtia ja lähikäsitteitä, osallistavan ryhmäprosessin vaiheita ja etenemistä sekä menetelmällisiä vaihtoehtoja ryhmä- ja yksilöohjauksessa. Webinaaritallenne dioineen löytyy verkosta täältä.

 

Seuraava viikkotiedote ilmestyy viikolla 20!


 

Copyright © 2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp