Mede mogelijk gemaakt door jullie!
Peerby lanceert nu ook een app voor het lenen van spullen!
Zo kun je op iedere plek en op ieder tijdstip Peerby kunt gebruiken. 

Wat gaat de tijd snel! Nog geen jaar geleden lanceerde we peerby.nl en binnen no time zijn we uitgegroeid naar meer dan 12.000 leden. Nu presenteren we de Peerby iPhone app die je toegang geeft tot spullen in de buurt van je mede-Peerbyleden! Onze programmeur Dirk is, samen met de app testers (zie linker kolom), de afgelopen maanden hard aan de slag geweest. Voordat we de app, aan het einde van de ochtend, officieel lanceren wilden we jullie alvast op de hoogte stellen.

Dit is een BETA versie. Dat betekent dat Dirk nog lang niet klaar is en nog hard aan het werk is om de app te perfectioneren. Omdat we je het plezier van Peerby niet willen ontzeggen kan je hem nu al downloaden uit de app store (gratis):Zoek op Peerby en je vindt 'm. Heb je feedback? Graag! Laat het ons weten met een mailtje!

Meer over de app kun je lezen op ons blog.
 
Veel leenplezier!
Vertel het je vrienden en nodig je buren uit!
Peerby is handig voor jou, je vriendenkring en je buren! Dus er zit maar één ding op: share the love en like ons op Facebook en/of vraag promopakketje aan bij Liset!

Consumenten-bond over Peerby:
 
"Het is leuk om Peerby een keer te proberen. Het zal je verbazen hoe behulpzaam en sociaal dit netwerk is. Bovendien kun je geld besparen door te lenen in plaats van te kopen." Uitgebreidde blog lees je hier.

Wil je even iets lenen?

Superthanks!

Anouk, Astrid, Camiel, Erika, Ferdinand K., Ferdinand B., Hugo, Greg, Herman, Ilse, Marinske, Ingrid, Hans, Jan, Jeroen, Juri, Klasien, Lodewijk, Geert Jan, Manoah, Maria, Menno, Nils, Bert, Peter, Pieter, Ruben, Ruud, Sander en Wiebe: dank voor het testen van de app en jullie feedback! Mede dankzij jullie is de app zo mooi geworden! Hopelijk blijven jullie nog lang mee testen!
Copyright © 2013
Peerby BV, All rights reserved.