Copy
#107
 

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
STROKOVNJAK ODGOVARJA

Kako varne so baterije v električnih avtomobilih?

Varnost voznika in potnikov v vozilu je najpomembnejša. Kakšne teste prestane baterijski paket, da je pripravljen na vse potencialne okoliščine, od nesreč do ekstremnih temperatur? Odgovarja vodja razvoja in testiranja elektronike v Centru za razvoj baterijskih sistemov Skupine Volkswagen.

Preberite odgovore

15.000

visoko zmogljivih polnilnih postaj (HPC - s polnilno močjo do 350 kW) po svetu že ponuja v uporabo koncern Volkswagen. Že do konca leta 2023 naj bi jih bilo uporabnikom električnih vozil na voljo do 25.000, od tega samo v Evropi 10.000.

 

ZA GUINNESSOVO KNJIGO

ENYAQ RS 𝗶V,
rekorder na ledu

Kaj zmore (električni) avto na zamrznjeni podlagi? Preberite, kako je ŠKODA na Švedskem postavila dva uradna svetovna rekorda v driftanju na ledu.
Preberi več

vozni park
Nova CUPRA vas že čaka

Potem ko si ogledate vse modele CUPRA, lahko tudi izberete vozilo na zalogi. Preverite, kje je danes na voljo novi Formentor ali Born.

Seznam vozil CUPRA na zalogi
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
Preberi več

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

V aktualni številki brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine smo raziskali, kako optimizirati stropke električne energije, obiskali Center mobilnosti Špan ter se podali v svet relija in formule 1. Pišemo tudi o štirikolesnem pogonu in sončnih elektrarnah ter o tem, kako o prihodnosti razmišljajo avtomobilske znamke - nekatere z zelo drznimi koncepti, druge pa so se s ceste podale kar na morje.
Preberi Poslovni Carzine (PDF)
Preberi Poslovni Carzine (digitalni)
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia