Copy
#100

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
INTERVJU

"Tako kompleksne rešitve nima nihče"

Kakšni so novi poslovni modeli, ki jih razvija Porsche Slovenija, kako napreduje e-mobilnost v Sloveniji, kako se spreminja avtomobilska industrija in kaj vse lahko pričakujemo v prihodnosti, smo odkrivali v pogovoru z generalnim direktorjem Porsche Slovenija Danilom Ferjančičem. Vabljeni k branju!

Preberi

080 88 46

je telefonska številka kontaktnega centra za podporo uporabnikom Porsche Slovenija, kjer so vam izkušeni svetovalci na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan. "Oglasili se vam bomo, če boste potrebovali pomoč pri asistenci ali škodnih primerih naše zavarovalnice, če se boste želeli dogovoriti za testno vožnjo, če boste imeli vprašanje na primer glede kakšne novosti v vašem avtomobilu ... Svetovali vam bomo tudi o novih vozilih, vam predstavili delovanje sistema in konkretne proizvode MOON, skratka, tu smo za vse vaše potrebe in odpravljanje morebitnih težav," pove vodja centra Kirče Stefanov. Celotno zgodbo z našega obiska v kontaktnem centru si lahko preberete TUKAJ.
 
NovA članA družine ID.

Tu je električni ID.Buzz

Začenja se predprodaja modela ID.BUZZ, in sicer tako v potniški kot tudi v dostavniški izvedbi ID.BUZZ Cargo. Dolgo pričakovani novinec navdušuje z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo. 
Spoznaj ID.Buzz
Spoznaj ID.Buzz Cargo
PonudbA VOLKSWAGEN

Ugodneje do novega avta

Ob nakupu vozil Volkswagen vas čakajo različne ugodnosti, ki jih ne gre zamuditi. Preverite, kakšni popusti in boni so vam do konca septembra na voljo za posamezen model Volkswagen!
Preveri ponudbo
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
Preberi več

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

V aktualni številki brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine smo se pogovarjali z direktorjem podjetja Lumar, Markom Lukićem, preverili, kako izračunamo skupne stroške lastništva (TCO) in raziskali, kaj Slovencem prinaša načrtovana uvedba trgovanja z emisijskimi kuponi v cestnem prometu. Opozarjamo tudi na morebitne pasti pri uveljavljanju odbitka DDV pri nakupu službenega električnega vozila in svetujemo, kako voziti priključnega hibrida, da zmanjšamo stroške vožnje in čim bolje izkoristimo vse, kar ponuja tehnologija. 
Preberi Poslovni Carzine (PDF)
Preberi Poslovni Carzine (digitalni)
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia