Copy
#101

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
TRGOVANJE Z EMISIJSKIMI KUPONI V CESTNEM PROMETU

Koliko nas bo to stalo?

V Bruslju so napovedali sprejem zakonodajnega svežnja, namenjenega odločnejšemu razogljičenju. To nas bo kot državo, pa tudi kot posameznike, dodatno močno udarilo po žepu, če se ne bomo pripravili na izzive ter se skokovitemu poviševanju stroškov bivanja in mobilnosti izognili z novimi tehnologijami, ki so na voljo vse širšim množicam. 

Več o tem

43 %

nižji glede na leto 2005 (in kar 71% nižji v primerjavi z letom 2019) bodo morali biti izpusti toplogrednih plinov iz cestnega prometa do leta 2030. Delež avtomobilov pri škodljivih emisijah cestnega prometa znaša v Sloveniji 60 %, kljub temu pa smo v letošnje leto vstopili z 0,45 - odstotnim deležem električnih vozil in 0,11-odstotnim deležem priključnih hibridov v celotnem avtomobilskem voznem parku. To je odločno premalo in država bo morala v najkrajšem možnem času sprejeti spodbude za hitro povečanje števila električnih vozil in polnilnic zanje. 

svetovna premiera

Novi Volkswagen Amarok

Znamka Volkswagen Gospodarska vozila predstavlja novi Amarok, pravi cestni in terenski multitalent. Zaradi svoje opreme, več kot 20 novih asistenčnih sistemov, mobilnih spletnih storitev, motorjev, ki jih odlikujeta učinkovitost in močan navor, dveh tehnologij štirikolesnega pogona, po meri prilago­jene dodatne opreme in očitnih Volkswagnovih oblikovalskih genov je novi Amarok eden najbolj vsestranskih in uravnoteženih pickupov na svetu. 
Spoznaj ga
PonudbA SEAT

Pripravljeni? Zdaj!

3, 2, 1: nova doživetja! Začinite jih s posebno ponudbo SUV vozil SEAT. Tarraco, Arona in Ateca so vam namreč na voljo s prihrankom do 4.000 €* in  kaskom za 1 €/mesec**. 
Preveri ponudbo
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
Preberi več

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

V aktualni številki brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine smo se pogovarjali z direktorjem podjetja Lumar, Markom Lukićem, in preverili, kako izračunamo skupne stroške lastništva (TCO). Opozarjamo tudi na morebitne pasti pri uveljavljanju odbitka DDV pri nakupu službenega električnega vozila in svetujemo, kako voziti priključnega hibrida, da zmanjšamo stroške vožnje in čim bolje izkoristimo vse, kar ponuja tehnologija. 
Preberi Poslovni Carzine (PDF)
Preberi Poslovni Carzine (digitalni)
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia