Copy
#105

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
SODOBNE OBLIKE DELA

Bližina na daljavo

Koliko in kako ste delo na daljavo v zadnjih dveh letih prevetrili pri vas? Pogovorili smo z zaposlenimi in vodilnimi v različnih slovenskih podjetjih, preverili najboljša digitalna orodja za sodelovanje in timsko ustvarjanje ter pripravili nekaj koristnih namigov za učinkovit sestanek na daljavo. 

Preberite več

2023

je leto, ko bodo avtomobilske znamke Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila na slovenskem trgu predstavile skupaj 14 prenovljenih ali povsem novih modelov. 

Naj leto 2023 tudi vam in vašemu podjetju prinese obilo poslovnih uspehov in osebne sreče!

Volkswagen

Prihaja novi ID.3

Volkswagen bo javnosti že spomladi predstavil novi ID.3. Z drugo generacijo tega modela nadaljujejo zgodbo o uspehu družine ID.: do danes je bilo po vsem svetu dobavljenih že več kot pol milijona modelov ID., ki jih izdelujejo na osnovi modularne platforme za električna vozila (MEB). 
Več

Interaktivno orodje
Simulacija delovanja sistema optiMOON

Se sprašujete, zakaj bi vam koristil sistem za upravljanje energije v vašem objektu optiMOON? Za boljše razumevanje njegove vloge smo pripravili ilustrativno orodje, s pomočjo katerega si lahko porabo električne energije v objektu ogledate pri različnih scenarijih uporabe s sistemom optiMOON in brez njega.

Preveri
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
Preberi več

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

V aktualni številki brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine smo raziskali, kako optimizirati stropke električne energije, obiskali Center mobilnosti Špan ter se podali v svet relija in formule 1. Pišemo tudi o štirikolesnem pogonu in sončnih elektrarnah ter o tem, kako o prihodnosti razmišljajo avtomobilske znamke - nekatere z zelo drznimi koncepti, druge pa so se s ceste podale kar na morje.
Preberi Poslovni Carzine (PDF)
Preberi Poslovni Carzine (digitalni)
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia