Copy
JANUAR 2022  /  Št. 94

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
TEMA MESECA

Je sploh pomembno, kaj polnimo?

V zadnjih dveh desetletjih so naftni trgovci svoje derivate močno nadgradili, jih prilagodili novim generacijam motorjev in posledično razširili ponudbo tudi s tako imenovanimi premium gorivi višje kakovosti. Pa ta goriva dejansko pripomorejo k učinkovitejšemu delovanju motorja?
PREBERITE VEČ

113 g CO2/km

je povprečno dosegla paleta novih osebnih vozil Volkswagen v EU v letu 2021. Ker je bil zakonski cilj emisij, določen za znamko, 119 g CO2/km, je Volkswagen več kot izpolnil evropske cilje in dokazal, kako hitro in dosledno uresničuje svojo strategijo ACCELERATE na področju trajnosti in prehoda na e-mobilnost in s tem pomembno prispeva k doseganju pariških podnebnih ciljev.  
AUDI

Audi Q4 e-tron

Razmišljajte širše. Vozite dlje. Spoznajte novi model, ki vas popelje v prihodnost. Vsi najpomembnejši podatki, fotografije, video in 360-stopinjska animacija so le klik stran.
Podrobnosti o modelu
Ponudbe in vozila

Za vaš posel 

Poiščite in kupite vam prilagojeno Volkswagen Gospodarsko vozilo in si zagotovite zanesljivega spremljevalca za vaš posel. Tu so aktualne ponudbe, akcije, bonusi, posebni modeli in modeli na zalogi, konfigurator ter testne vožnje.
Odkrijte več
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
PREBERITE VEČ

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Tokrat med drugim spoznajte novi Audi Skysphere, preberite pogovor z Violeto Bulc in Robertom Štabo, preverite mite in dejstva o električni mobilnosti, prepričajte se, zakaj je vse pomembneje, da ima restavracija ali hotel tudi e-polnilnico, in poglejte v zakulisje našega centra za pomoč uporabnikom. 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
Porsche Slovenija © 2021, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia