Copy

MAJ 2022 / ŠT. 98
Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

Obiščite nas

Celovito ponudbo Porsche Slovenija boste odslej našli združeno na enem mestu. Obiščite nas na novi spletni strani vrhunskaemobilnost.si, bogati z najrazličnejšimi aktualnimi vsebinami in odgovori na vaša vprašanja. Z veseljem bomo v prihodnost stopili skupaj z vami.
NAPREJ

7

znamk združujemo pod eno streho. Poleg avtomobilskih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila je tu še znamka MOON z bogatim naborom izdelkov in storitev za energetsko samooskrbo in upravljanje.
E-VOZILA

Celostna ponudba

Porsche Slovenija vas na poti v bolj zeleno in racionalnejšo prihodnost podpira s celovito ponudbo, kakršne nima nobeno drugo podjetje v Sloveniji. Po eni strani je tu bogata paleta električnih in elektrificiranih vozil znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila skupaj z ugodnim financiranjem in servisnimi storitvami, po drugi pa celota izdelkov in storitev znamke MOON.
SPOZNAJTE NAŠA E-VOZILA
Sončne elektrarne

Korak naprej

Že danes lahko vsako podjetje naredi odločen korak proti lastni energetski neodvisnosti ter s sončno elektrarno v kombinaciji s hranilnikom električne energije poskrbi za zadovoljevanje svojih potreb z brezplačno čisto energijo. V ponudbi znamke MOON so tako sončne elektrarne kot hranilniki električne energije in sistem za optimalno upravljanje energije v vašem objektu, s katerim boste že danes pripravljeni na spremembe, ki se na trgu električne energije obetajo v bližnji prihodnosti.
VEČ
Polnjenje

Izberite pravo

Ponudba znamke MOON obsega tudi različne polnilne postaje za domačo in poslovno rabo, pa tudi razvejeno mrežo javnih polnilnic MOON charge. Z lastno polnilnico POWER boste na najbolj priročen in cenovno ugoden našin poskrbeli za polnjenje svojega e-avtomobila. Naj vam pomagamo pri izboru in poskrbimo za montažo in priklop!
VEČ
Aktualno

Kdaj se odbitek DDV splača?

Pri nakupu električnih službenih vozil lahko odslej vsa podjetja uveljavljajo odbitek vstopnega DDV-ja. Toda to se vam morda ne splača tako zelo, kot si mislite. V katerih primerih velja torej razmisliti, ali uveljavljati možnost odbitka DDV ali ne? Na portalu vrhunskaemobilnost.si najdete odgovor, skupaj s številnimi drugimi aktualnimi vsebinami!
PREVERI
Svetovanje MOON

Z vami od začetka do konca

Pri nas boste našli strokovnjake s posluhom za vaše potrebe, ki vam bodo znali svetovati in pripraviti rešitve za vaše konkretne potrebe. Porsche Slovenija bo z vami od prvega nasveta do izvedbe vseh postopkov, montaže in vzdrževanja.
KONTAKT
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia