Copy
#102

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
E-MOBILNOST IN ENERGETSKA SAMOOSKRBA

Pravi (in zadnji) čas je

Elektrifikacija voznega parka je skupaj z energetsko samooskrbo tisti korak, ki bi ga podjetja morala storiti čim prej. Zakaj? Ker so finančne ugodnosti ob nakupu in uporabi službenih e-vozil občutne, ker nepredvidljive družbeno-politične okoliščine močno vplivajo na oskrbo z energenti, ker se v bližnji prihodnosti obetajo velike spremembe pri obračunavanju, ker se pravila na trgu električne energije spreminjajo in ker Evropa stavi na zeleni prehod. Naj vam razložimo, kaj vse to pomeni za vas. 

Preberite več

0 %

znaša boniteta za rabo službenega električnega avtomobila v zasebne namene, kar prinaša zaposlenim, ki vozijo služben avto, izjemne prihranke.

UPORABNO ORODJE

Izračun bonitete

Preverite, koliko znaša boniteta za uporabo službenega vozila v zasebne namene, glede na to, katere parametre izberete - kdo plačuje energent za vožnjo, kateri letnik je vozilo, koliko let ga boste vozili in koliko klilometrov boste prevozili v zasebne namene, za katero znamko in model avtomobila gre, predvsem pa glede na to, kateri pogonski energent ga poganja. 
Izračunaj
IZRAČUN PRIHODKOV

Pripravljeni? Zdaj!

Preverite, kolikšen prihodek lahko pričakujete od polnilnice POWER, ki bi jo dali na voljo svojim stranka oziroma gostom, in kako hitro se vam bo povrnila investicija.
Izračunaj
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
Preberi več

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

V aktualni številki brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine smo se pogovarjali z direktorjem podjetja Lumar, Markom Lukićem, in preverili, kako izračunamo skupne stroške lastništva (TCO). Opozarjamo tudi na morebitne pasti pri uveljavljanju odbitka DDV pri nakupu službenega električnega vozila in svetujemo, kako voziti priključnega hibrida, da zmanjšamo stroške vožnje in čim bolje izkoristimo vse, kar ponuja tehnologija. 
Preberi Poslovni Carzine (PDF)
Preberi Poslovni Carzine (digitalni)
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia