Copy
#99

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
VRHUNSKAEMOBILNOST.SI

Enostavna odločitev

Vabimo vas k prijavi na naše e-novice s sveta e-mobilnosti in energetske samooskrbe.
Se sprašujete, zakaj bi se prijavili? Ker vas prijava nič ne stane, prihrani pa vam lahko veliko časa in denarja. V enem rednem mesečnem novičniku, dostavljenem na vaš elektronski naslov, vas bodo namreč pričakale sveže informacije o:
  • novih e-vozilih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila,
  • novostih v ponudbi polnilnih postaj, sončnih elektrarn, hranilnikov električne energije in sistemov za upravljanje energije znamke MOON,
  • možnostih ugodnega financiranja, subvencijah in spremembah zakonodaje s tega področja.
PRIJAVI SE

+386 1 58 25 102

je telefonska številka Asisence Porsche Slovenija za klice iz tujine, ki si jo velja zabeležiti - še posebej v času poletnih počitnic in potovanj. Našim strankam namreč zagotavljamo pravočasno in profesionalno pomoč na cesti v primeru nesreče ali okvare, in to 24 ur na dan, 365 dni v letu, po vsej Sloveniji in Evropi. Več informacij in številke za klice iz Slovenije za imetnike posameznih znamk, najdete TUKAJ. 
NovA članA družine ID.

Predstavljamo vam električni ID.5 in ID.5 GTX

Pred dnevi je slovensko premiero doživel Volkswagen ID.5. Ta SUV-coupé povsem nove generacije vozil s prestižnim značajem bo na trg najprej vstopil kot elegantni ID.5 s pogonom zadaj z močjo 128 kW (174 KM) ali 150 kW (204 KM) in kot dvomotorni štirikolesno gnani ID.5 GTX z močjo 200 kW (299 KM). 
Vsak model te serije ima močen značaj ter združuje prednosti družine ID. v eleganten in ekspresiven svojstven dizajn, ki nudi popolnoma nov občutek izjemne prostornosti ter napredne rešitve za upravljanje, infotainment vmesnik HMI (angl. Human Machine Interface) in asistenčne sisteme.
Več o ID.5
Več o ID.5 GTX
PonudbA Audi

Nekateri vidijo izjemno priložnost. Mi vidimo pot do uspeha.

Preverite posebno ponudbo povsem električnih modelov Audi e-tron in Audi e-tron Sportback in zapeljite do cilja z inteligentno regeneracijo energije in močno dinamiko teh ekskluzivnih vsestranskih vozil. 
 
Preveri ponudbo
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
PREBERITE VEČ

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Pogovarjali smo se z direktorjem podjetja Lumar, Markom Lukićem, preverili, kako izračunamo skupne stroške lastništva (TCO) in raziskali, kaj Slovencem prinaša načrtovana uvedba trgovanja z emisijskimi kuponi v cestnem prometu. Opozarjamo tudi na morebitne pasti pri uveljavljanju odbitka DDV pri nakupu službenega električnega vozila in svetujemo, kako voziti priključnega hibrida, da zmanjšamo stroške vožnje in čim bolj izkoristili vse, kar ponuja tehnologija. 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE (PDF)
PREBERITE POSLOVNI CARZINE (digitalni)
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia