Copy
#109

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
TEHNOLOGIJA IN TRAJNOST

Ananas namesto usnja

Novi trajnostni materiali si vse bolj utirajo pot v notranjost avtomobilov. Spoznajte okolju prijazne - pa tudi privlačne na pogled, trpežne ter nezahtevne za uporabo in vzdrževanje - materiale, ki so del sodobnih vozil.
PREBERITE VEČ

30.000

delov se uporablja v novih vozilih. Približno tretjina je izdelanih iz plastike, zato je recikliranje z okoljskega vidika vsekakor zelo smiselno.
SOPOTNIK ZA VSE PRILOŽNOSTI

Novi Caddy PanAmericana

Caddy znamke Volkswagen Gospodarska vozila že več kot štirideset let navdušuje kupce kot nadvse vsestranski model. Prednosti gospodarskega vozila in odlike družinam prijaznega osebnega avtomobila združuje tudi novi Caddy PanAmericana. Dodatno prepriča še s privlačno in obenem robustno zasnovo za aktivno preživljanje prostega časa. Prepričajte se, zakaj je odličen pri vsakodnevnih vožnjah in pri večjih transportnih nalogah, pa tudi med vsako novo pustolovščino
Več o novem modelu
Ponudba SEAT

SEAT Arona. Zdaj.

Doživite vsestransko zmogljivost Arone in jo odpeljite že za 18.799 €. Ob izbranem financiranju tudi s kaskom za 1 € na mesec. Ponudba je časovno omejena, ne čakajte.
Več o modelu in ponudbi
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
PREBERITE VEČ

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

Maja izide nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. zdaj pa je še čas, da preberete teme iz obstoječe izdaje in med drugim preverite mite in dejstva o električni mobilnosti. Prepričajte se tudi, zakaj je vse pomembneje, da ima restavracija ali hotel tudi e-polnilnico, in preverite, kakšno mobilnost v prihodnosti napovedujejo Sloveniji strokovnjaki. 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia