Copy
FEBRUAR 2022  /  Št. 95

Poslovna mobilnost

Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.
TEMA MESECA

Kakšna bo mobilnost?

Ne le globalna, ampak tudi tista pred domačim pragom? Vključiti se moramo vsi – uporabniki storitev in tisti, ki promet urejajo in načrtujejo. Tako menita naša sogovornika Violeta Bulc in Robert Štaba.
PREBERITE INTERVJU

9. marec

je dan, ko bo napočil veliki trenutek: ID. Buzz2 – model, ki bo premešal pravila igre na področju e-mobilnosti, je gotov. Pri Volkswagnu se je zato začelo odštevanje do dvojne svetovne premiere: prerojeni, popolnoma električni, brezemisijski Bulli bo sočasno predstavljen kot ID. Buzz (petsedežnik) in ID. Buzz Cargo (dostavnik).
CUPRA

Born

Povsem nov občutek vožnje v električnih vozilih. Neprimerljiva dinamična trajnost v kombinaciji z izjemnimi inovacijami. Spoznajte prvo popolnoma električno vozilo CUPRA.
Podrobnosti o modelu
Ponudbe in vozila

Samo vrhunsko je dovolj dobro

Ko iščete novo vozilo, ne prezrite aktualne ponudbe vozil ŠKODA. Na voljo so vam ugodnosti s ŠKODA bonom in e-financiranje s posebej ugodno variabilno obrestno mero za električna vozila. S financiranjem in sklenitvijo Hudobrega zavarovanja si s Škoda E-BON-om lahko znižate maloprodajno ceno izbranega vozila za 3.000 evrov.
Odkrijte več
PORSCHE GROUP CARD

PGC na vašem telefonu

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.
PREBERITE VEČ

Brezplačna revija in vrhunske zgodbe

Na voljo vam je aktualna številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Tokrat med drugim spoznajte novi Audi Skysphere in preverite mite in dejstva o električni mobilnosti. Prepričajte se, zakaj je vse pomembneje, da ima restavracija ali hotel tudi e-polnilnico, in poglejte v zakulisje našega centra za pomoč uporabnikom. 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
Porsche Slovenija © 2022, Vse pravice pridržane.

Poslovni kontakt:
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
simona.mavsar@porsche.siČe ne želite več prejemati mesečnega novičnika, se odjavite s seznama prejemnikov.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Porsche Slovenija · Bravničarjeva 5 · Ljubljana 1000 · Slovenia