Copy
                Mediclinic newsletter - Juni 2014
View this email in your browser

Ben je klaar voor de zomer?


Beste klanten,

De zonnigste maanden van het jaar staan voor de deur. Daarom is vandaag het ideale moment om de voorbereidingen te treffen zodat je lichaam ‘summerproof’ is.

Het Mediclinic team

Misverstanden over zonnen


Geeft zonnebank bescherming tegen verbranding? NEE
Zonnebank: voornamelijk alleen UVA-stralen, deze dringen het diepst in de huid door en versnellen de veroudering ervan (verhoogd risico op huidkanker).
Natuurlijk zonlicht: UVA- en UVB-stralen. UVB-stralen geven verbranding van de huid.


Ik bruin niet met een SPF 50: FOUT
SPF (sun protection factor) van een zonnecrème geeft aan hoeveel langer we in de zon kunnen zitten alvorens te verbranden. Vb, zonder zonnecrème verbrandt iemand na 10 min. Met SPF 30, na 30 x 10 min en met SPF 50 pas na 50 x 10 min.

Een gladdere en strakkere huid, dat kan!

De Venus LegacyTM is het eerste “all-in-one” medisch esthetisch systeem dat de bewezen multi-polaar + magnetic pulse (MP2) technologie combineert met de nieuwe VariPulseTM.
Deze behandelingen leveren een niet-invasieve en pijnloze oplossing om de huid op het lichaam te verstrakken. Uitstekend om matige cellulitis en huidverslapping op armen, buik en benen te behandelen. Meerdere behandelingen zijn nodig en worden in pakketvorm aangeboden. Geen nazorg of zonprotectie nodig na de behandeling.
Lees meer...

 

Heerlijke rug- en hoofdmassage voor de beste papa!


Wil je de allerbeste papa verwennen met een deugddoende massage? Kom snel bij Mediclinic langs (45€ cadeaubon voor 30 min massage).
 


Gelish nagellak - een mooi alternatief voor Gelnagels


Gelish is een semi-permanente nagellak die de onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel verbergt en de natuurlijke nagel verstevigt. Gelish wordt in een kleur of french naar keuze opgebracht en uitgehard met een lamp. Daarna worden de nagels afgewerkt met een beschermende topgel. U hoeft dus niet meer te wachten tot de nagellak droog is. Ook zeer geschikt voor op de teennagels. Gelish nagellak is duurzaam en kan gemakkelijk verwijderd worden. De gellak blijft tot 3 weken met een uitstekende glans. Op de teennagels blijft het tot 6 weken.
 

Permanente ontharing


Geniet van onze zomeractie. Bikini = oksels gratis!
 
Share
Copyright © *2014* *Mediclinic*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@mediclinic.be

unsubscribe from this list