Copy
Uw internetwinkel voor haar-weave Kersteditie Haarweaves Nieuwsbrief
Bekijk de online versie
In de Wereld van Haarweaves!

'Haarweaves wenst u fijne feestdagen!'
 
Hierbij de kersteditie 2013 nieuwsbrief van Haarweaves! Hiermee wenst Haarweaves u en uw omgeving hele fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling. Zoals al aangekondigd opent Haarweaves vanaf 1 januari 2014 weer haar deuren met de nieuwste haar-weave producten van de kwaliteit zoals u dit van Haarweaves gewend bent. In deze editie geven wij u alvast een kijkje in ons nieuwe assortiment en krijgt u van ons de haartrends van 2014! Deel onze nieuwsbrief ook met anderen. Voor vragen of opmerkingen horen wij graag van u per e-mail: Klantenservice@Haarweaves.nl.

Stella en Michael van Amerongen


Nieuw in ons assortiment
Peruviaanse haar-weave 5A
 
Peruviaanse Virgin haar-weave 5A
 
Vanaf 1 januari 2014 is het assortiment van Haarweaves uitgebreid met haar-weave van Peruviaanse afkomst. Deze haar-weave van uitstekende 5A gradatie, is een topkwaliteit haar-weave die onbehandeld (Virgin) wordt geleverd.

Haar-weave van Peruviaanse afkomst kenmerkt zich net als de Braziliaanse haar-weave door een zachte structuur met een geweldige glans. het haar voelt verder erg licht aan en is gemakkelijk te verzorgen. Het verschil met Indiaas en Braziliaans haar, is dat Peruviaans haar wat grover is. Hierdoor mixed het haar erg goed met kroes en kroezig haar.

Omdat de Peruviaanse haar-weave net als onze Braziliaanse en Indiase haar-weave van 100% mensenhaar is gemaakt, is deze te behandelen en kleuren als uw eigen haar. Het  kleuren van haar is minder agressief dan voorgekleurd haar-weave en dit komt de conditie van het haar ten goede.

Houdt u van exclusiviteit en wilt u hiermee indruk maken, adviseren wij u deze haar-weave in 2014 aan te schaffen. 

Stella en Michael van Amerongen
Haarstijlen 2014 (www.Haarweaves.nl)

Haarstijlen 2014

Het nieuwe jaar is een perfect moment voor een verandering van haarstijl en wij willen daarom graag de nieuwe haarstijlen voor het jaar 2014 presenteren. Wij hebben een aantal indrukwekkende haarstijlen uitgekozen die worden gedragen door inspirerende populaire vrouwen. Of uw voorkeur uitgaat naar het dragen van uw natuurlijke haar, haar-weave of u hiertussen graag afwisselt, u zult hoe dan ook geïnspireerd raken door de haarstijlen die wij hieronder beschrijven.

Om te beginnen hoeft u niet veel van haar te weten om te weten dat een leuke bob-haarstijl een geweldig effect kan hebben op uw uiterlijk. Bob haarstijlen zijn altijd in de mode gebleven. Een bobkapsel oogt simpel maar tegelijkertijd toch heel vrouwelijk. De bob lijn kan recht worden afgeknipt, maar ook mooi aflopen. Een goed voorbeeld van een zeer succesvolle bob haarstijl  is de 'klassieke bob'. Bij een klassieke bob is het haar recht (bot) geknipt op kinlengte, al dan niet met pony. Bot houdt bij dezen in dat het haar recht op één gelijke lengte wordt gehouden.

De 'angel cut bob'  is dé bob-haarstijl voor de zakelijke vrouw van 2014. Bij deze bob wordt de lijn schuin aflopend geknipt. Als u een langwerpige of hartvormige gevorm gezicht heeft, zorgt deze haarstijl dat uw gezichtsvormen goed uitkomen. Uiteraard is symmetrie erg belangrijk en wij adviseren daarom de haarlengte aan beide zijde van het gezicht gelijk te houden. Houdt het haar gescheiden in het midden en u kunt deze stijl toepassen op zowel krullend, golvend als steil haar.

2013 was het jaar dat verschillende soorten vrouwen van verschillende leeftijden alle verschillende soorten haarstijlen hebben gedragen! 2014 biedt wat dat betreft veel meer een trend van verfijnde en stijlvolle haarstijlen die gedragen kunnen worden bij alle verschillende gelegenheden.

'Retro haarstijlen' worden in navolging van 2013, ook in 2014 weer een grote trendsetter. Retro haarstijlen zijn haarstijlen die in de jaren 20, 30, 40 en 50 van de vorige eeuw populair waren, maar die nu met een moderne aanraking opnieuw gedragen worden. Eén van de retro-haarstijlen die in 2014 veel te zien zal zijn, is 'the finger wave' oftewel 'de vinger golvende haarstijl'. Deze stijl kunt u creëren met behulp van uw vingers of een steiltang. Het meest belangrijke dat u moet weten over deze haarstijl, is dat u een goede kwaliteit haargel nodig heeft waarmee u de golven kunt creëren en waardoor deze golven goed blijven zitten. Deze vinger golvende stijl kunt u in iedere haartextuur toedienen en in zowel kort als lang haar.

Als u in het aankomende jaar een verandering wilt aanbrengen in uw haarstijl, maar u toch niet al te grote stappen wilt nemen, kunt u beginnen door te spelen met uw pony. Haar-guru's over de gehele wereld, geven de mogelijkheid voor het aankomende jaar met een de pony het uiterlijk snel op te vijzelen. 2014 wordt onder andere het jaar van de moderne futuristische haarstijlen met scherpe en geometrische randen. De botte pony haarstijlen zijn daar perfect of beter gezegd 'geknipt' voor! De botte pony is toe te passen op zowel kort als lang haar. De voorbeelden op onze facebookpagina kunt u bekijken om te weten wat voor u zou kunnen werken.

In 2014 trekken ook de korte haarstijlen weer veel aandacht. Korte kapsels geven een koel en chique uiterlijk. Halle Berry en Rihanna zijn voorbeelden die de korte haarstijlen al jaren een meer dan goed modern image geven. Als u fijn en dun haar heeft en u graag uw eigen haar wilt dragen, is een korte haarstijl zeker aan te raden. Een korte haarstijl is namelijk gemakkelijker volume te geven dan een langere haarstijl. In geval u fijn en dun haar heeft en u wilt graag een volle lange haarstijl, kunt u natuurlijk veel gemakkelijker met haar-weave werken.

Korte haarstijlen in 2014 worden spannend gemaakt door deze in lagen te laten knippen. Door de lagen kan u allerlei vormen geven aan uw gezicht. Dit kan zowel met de steile, golvende als krullende texturen voor geweldige haarstijlen zorgen. Ook het werken met een pony bij korte haarstijIen is zoals al eerder opgemerkt meer dan trendy.

2014 wordt een kleurrijk jaar. Kleuren worden in 2014 nog meer zichtbaar in de verschillende haarstijlen. Een kleur in het haar heeft een grote impact op het uiterlijk van de drager. Het is daarom belangrijk dat wordt gekozen voor de juiste kleur(en). Als u in het verleden uw haar liet kleuren, kleurde u het gehele haar. In 2014 zal net als in de voorgaande jaren meer gespeeld worden met high lights, dip dye, ombré en pastel. Dankzij moderne kleuringstechnieken en het wijde palet aan kleuren, is in principe iedere kleurtint te verkrijgen. De nieuwe kleur Bronde (bruin/blonde) komt ook in 2014 weer helemaal terug.

Voor voorbeelden van alle genoemde haarstijlen en kleuringsstijlen verwijzen wij u graag naar onze Facebookpagina haarstijlen 2014!

Haarweaves

Ook in 2014 helpen wij weer kinderen

In ontwikkelingslanden leven veel kinderen op straat en zij leven iedere dag met grote zorgen. In deze landen zijn weinig voorzieningen voor hen. De voorzieningen die wel bestaan zijn veelal overbelaste weeshuizen en stichtingen die door particulieren zijn opgericht. Helaas is de vraag naar hulp veel groter dan de aangeboden hulp.

Www.Haarweaves.nl is niet alleen opgericht met een winstoogmerk. Onze organisatie is ook opgericht met maatschappelijke doeleinden. Één van deze doelen is het verwerven van financiële middelen om hulp te kunnen geven kinderen in nood.

Deze doelstelling is in 2013 vormgegeven door twee stichtingen te ondersteunen die lokaal hulp bieden aan kansarme kinderen in Oeganda en Tanzania. Haarweaves doneert van ieder pak haar-weave dat zij verkoopt een vast bedrag van € 5,00 (€ 2,50 per stichting). Met iedere aankoop in onze winkel helpt u ons daarom kinderen te helpen.

De twee organisaties die wij met uw hulp ondersteunen zijn:

Stichting Up4s: Stichting UP4S biedt onderdak en basis- en middelbaar onderwijs aan kansarme kinderen in Oeganda. Hierdoor worden de kansen op een goede toekomst voor deze kinderen aanzienlijk vergroot. UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen. In 2003 is stichting UP4S opgericht door Sylvia Mbabazi en Frank Rus. Website: http://www.up4s.nl/nl/

Watoto foundation: De Watoto Foundation zet zich in voor straatkinderen in Tanzania. De kinderen leren een ambacht en zijn verzekerd van een baan na afronding van hun opleiding. Het project is uniek, helemaal omdat de werkloosheid in het land 70% is. Deze stichting, gerund door de Nederlandse Noud en Truus van Hout. Website: http://www.watotofoundation.nl/

In 2014 wordt deze hulp op dezelfde wijze voortgezet door Haarweaves. Per pak haar-weave dat u van Haarweaves koopt, wordt € 5,00 gedoneerd. Het staat u natuurlijk ten alle tijden vrij een extra donatie te doen aan ons ter behoeven van deze stichtingen of u kunt deze donaties direct overmaken naar de betreffende stichtingen.Haarweaves
Lees hier de laatste nieuwsbrieven van Haarweaves: 

- Het verschil tussen haaruitval en gebroken haar
- Bescherm uw haar tegen de winter
3 mogelijkheden om te krullen zonder krultang
Alleen Conditioner Wassen
Vitamine-D tegen haarverlies
5 tips van haarstijl-goeroe Kim Kimble
Sponsoring van Muriël en Talita Blijd

Wilt u meer van onze nieuwsbrieven lezen, raadpleeg dan ons archief nieuwsbrieven op de website van Haarweaves!

 
Nieuwsbrieven Haarweaves
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Copyright © 2013 Haarweaves, Alle rechten zijn gereserveerd!.
Uitschrijven nieuwsbrief    Inschrijvingsvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp