Copy
Haarweaves 
Maandelijkse nieuwsbrief Haarweaves
Bekijk de online versie
In de Wereld van Haarweaves!

'In de Wereld van Haarweaves!'
 
Hierbij de maandelijkse nieuwsbrief van Haarweaves! In deze editie van juni 2014, geven wij uiteraard onze steun aan het Nederlandse elftal op het Wereldkampioenschap in Brazilië. Met een wedstrijd op onze facebookpagina, delen wij prijzen uit aan de winnares(sen) die de juiste eindstand(en) van de wedstrijden van oranje voorspelt. In deze nieuwsbrief kunt u verder lezen hoe u de prestaties van uw conditioner kunt beoordelen. Omdat de conditioner bijdraagt aan een goede haarverzorgingsroutine, blijft dit een belangrijk thema. Deel onze nieuwsbrief ook met anderen. Indien u een onderwerp heeft waarover u graag meer wilt weten, vertel ons dit dan per e-mail: Klantenservice@Haarweaves.nl. Bij deze wensen wij u weer heel graag een heel gezegende en fijne maand toe!
     
 
Win uw haar-weave met Oranje!
WIN HAAR-WEAVE MET ORANJE

Welke dames hebben voetbalkennis of simpelweg geluk? Voorspelt u de juiste eindstand van de wedstrijden van ORANJE op het Wereldkampioenschap in Brazilië? U wint dan een kortingscoupon van 20% die u kunt besteden in de internetwinkel van Haarweaves! Volg voor deelname op de wedstrijddagen de Facebookpagina van Haarweaves!
Braziliaanse krullende haar-weave
 
Speciale aandacht voor: de Braziliaanse krullend haar-weave!
 
De krullende haartextuur van 100% Braziliaans mensenhaar van Haarweaves is een blijvende trend! Deze mooie glanzende haar-weave is een uitstekende 5A gradatie topkwaliteit. De haren zijn afkomstig van één enkele donor en hebben geen chemische behandelingen ondergaan (VIRGIN).  Alle haarstrengen liggen in dezelfde natuurlijke richting met alle haarschubben nog intact (REMY).

Haar-weave van Braziliaanse afkomst heeft een zachte structuur en een mooie glans. Het haar is gemakkelijk te verzorgen. Het haar mixt erg goed met kroes en kroezig haar. Met behulp van deze link wordt u direct doorgeleid naar de Braziliaanse krullende haar-weave in onze webwinkel!

 
Talita Blijd bleekt haar haar-weave met waterstofperoxide

5 tekenen dat uw conditioner niet voldoende werkt
 
Een conditioner is een belangrijk onderdeel van een goede haarverzorging-routine. Toch is het niet gemakkelijk een goed functionerende conditioner te vinden tussen het grote aanbod. Conditioners zijn in alle merken, maten en verpakkingen te vinden en het ene product belooft nog mooiere lokken dan de ander. Met behulp van dit artikel, willen wij graag 5 tekenen met u doornemen die aangeven dat uw conditioner niet voldoende werkt.
 
1. Uw haar voelt stug aan na het gebruik van de conditioner
Als u gebruikmaakt van een conditioner, is één van de functies van de conditioner om uw haar zo glad te maken  dat het gemakkelijk ontklit. U kunt een goede conditioner dan ook herkennen aan de gladheid en doorkambaarheid van uw haar na het gebruik van de conditioner. Het maakt niet uit of u gebruikmaakt van uw natuurlijke eigen haar of haar-weave gemaakt van mensenhaar. Een belangrijke functie van de conditioner is om de haarstrengen te verzegelen met een dun beschermingslaagje waardoor de haren glad en gemakkelijker doorkambaar worden. Het verzegelen en ontklitten van het haar is erg belangrijk na de behandeling van een shampoo. Behalve viezigheid, wast een shampoo ook de natuurlijke oliën weg van de haren. Het haar voelt hierdoor na een wasbeurt direct stug aan waardoor het ook weer gemakkelijker klit. Als u ontevreden bent over de verzegeling/gladheid van uw haar na het gebruik van uw conditioner, kunt u deze functie zelf verbeteren. U mag aan uw conditioner in dat geval zelf kokos-, olijf- of castorolie toevoegen. De olie helpt het haar te verzegelen waardoor uw haar na het gebruik gladder aanvoelt en beter functioneert als ontklitter. 
 
2. Uw haar droogt uit na het gebruik van de conditioner 
Het tweede hoofddoel van een conditioner is om uw haar te hydrateren en voeden (met bouwstenen). Als uw haar na het gebruik van uw conditioner droog aanvoelt, mist uw conditioner een belangrijk hoofddoel. De conditioner moet het haar vochtregulerende bestanddelen laten opnemen. De reden dat de conditioner op dit onderdeel niet voldoende werkt, heeft in veel gevallen te maken hebben met dat de conditioner simpelweg te licht is. De vochtregulerende bestanddelen hebben een te laag gehalte. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de eerder genoemde verzegelingsfunctie onvoldoende werkt en het haar onvoldoende vocht kan opnemen. Behalve het toevoegen van oliën, kunt u verder ook de tijd van intrekken verlengen (bv. 40 minuten in plaats van 30 minuten). In geval uw verschillende conditioners gebruik heeft en het toevoegen van oliën niet helpt, kan de oorzaak ook met de poreusheid van uw haar te maken hebben. Poreus haar raakt de vochtregulerende bestanddelen namelijk weer net zo snel kwijt als dat u het aanbrengt. In dit geval kan een conditioning-stoombehandeling uitkomst bieden. De stoom geeft de conditioner geen ruimte het haar te verlaten.
 
3. Uw haarelasticiteit verbetert niet na gebruik van uw conditioner
Om te begrijpen wat de relatie is tussen uw conditioner en de elasticiteit van uw haar is, leggen wij graag eerst uit wat wij precies bedoelen met de elasticiteit van uw haar. De elasticiteit van uw haar is kort gezegd hoe ver uw haarstrengen (uw individuele haren) kunnen buigen, voordat deze breken. U kunt dit vergelijken met de elasticiteit van een elastiek. Een gezonde haar elasticiteit is de sleutel naar een volle bos meeverende haren. Daarnaast bevordert de elasticiteit van uw haar de haarlengte, doordat het haar niet snel breekt. Een goede haarconditioner verbetert en herstelt tot op zekere hoogte door haar voeding de elasticiteit van uw haar. Op het moment dat uw haar snel(ler) breekt na het gebruik van uw conditioner, betekent dit dat uw conditioner onvoldoende zorgt voor de elasticiteit van uw haar. Dit komt bijvoorbeeld voor bij conditioners die vooral gericht zijn op de vochtregulering zoals de leave-in conditioners. Deze conditioners hebben vaak een te laag proteïne-gehalte om in combinatie met de vochtregulering de elasticiteit positief te kunnen beïnvloeden. U kunt het proteïne-gehalte van uw conditioner verhogen door een ei of vloeibare aminozuur toe te voegen aan uw conditioner. Het tegenovergestelde kan overigens ook de oorzaak zijn, namelijk dat de conditioner een te hoog proteïne-gehalte en een te laag vochtregulerende gehalte heeft. Om de vochtregulering oftewel de hydraterende werking te versterken, kunt u in dat geval een dikke olie (zoals castor olie) of een schep shea-butter toevoegen .
 
4. U moet teveel conditioner gebruiken voor voldoende effect
Als u een halve fles conditioner nodig heeft om een goed effect te kunnen bereiken, heeft u geen effectieve conditioner. Het enige dat u hieraan kunt veranderen, is door simpelweg een nieuwe dikkere conditioner aan te schaffen. Bij een effectieve conditioner heeft u namelijk niet veel nodig voor een effectieve behandeling. Ondanks dat deze conditioner duurder in prijs zal zijn, zal deze absoluut goedkoper in gebruik zijn.
 
5. Uw haar voelt niet zacht(er) aan na het gebruik van uw conditioner 
Een gemakkelijke manier om een onvoldoende werkende conditioner te herkennen, is als uw haar niet lekker zacht aanvoelt na het gebruik van de conditioner. Een reden waarom een conditioner uw haar niet zacht laat aanvoelen, kan zijn doordat deze een te hoog proteïne-gehalte heeft. Hierdoor wordt uw haar wel gevoed om het haar sterker te maken, maar kan tegelijkertijd uw haar ook stug laten aanvoelen. Dit komt bijvoorbeeld voor bij de haarmasker conditioners. Om het haar toch zachter te laten aanvoelen, kunt u deze conditioners afwisselen met een simpelere leave-inn conditioner die veel meer gericht is op de vochtregulering/hydratering.
 
Conclusie 
Bij de ideale conditioner herkent u geen van de bovenstaande onvolledigheden. De ideale conditioner werkt hetzelfde op iedere haarafkomst, -textuur en poreusheid. Helaas bestaat deze ideale conditioner niet. Het is daarom aan u zelf de verschillende conditioners te testen voordat u de best passende conditioner zult vinden.
 
Dit artikel is dan ook niet bedoeld om reclame te maken voor een bepaalde conditioner, maar vooral om u herkenningspunten te geven bij het zoeken naar de 'ideale' conditioner. Bekijk de fotorapportage en het artikel hier.

Haarweaves

 

UP4S

2e termijn 2014 en bezoekdagen kinderen Kidsgear en Hoy's College (UP4S)
 
Haarweaves sponsort het goede doelen UP4S in Uganda. 

Afgelopen maand is Kidsgear (de basisschool) weer begonnen met de lessen van de 2 termijn van 2014. De termijn loopt van 19 mei tot 8 augustus. Ze gaan er weer een mooi termijn van maken!

Onlangs zijn weer bezoekdagen gehouden op Kidsgear en Hoy’s College van UP4S. Tijdens deze dag zijn ouders/familieleden welkom om de school en prestaties van de (wees)kinderen te bewonderen. Speciaal voor de bezoekers worden er toneelstukjes opgevoerd, traditionele dansen gedanst en zijn er een aantal toespraken van belangrijke mensen op de school. Elk termijn is dit weer een groot succes, zo ook dit termijn.

Voor meer informatie over onze hulp of een aanvullende donatie, bezoek onze pagina
 'Wij Helpen kinderen' neem contact op met Haarweaves!
 

"De weg van de kinderen moet zonder zorgen zijn!"
 
Lees hier de laatste 5 nieuwsbrieven van Haarweaves:

- Uw haar-weave bleken met waterstofperoxide?
Hoe creëert u een natuurlijk ogende haar-weave?

Haarstijlen 2014!
Bescherm uw haar tegen de winter!
3 mogelijkheden om te krullen zonder krultang

Wilt u meer van onze nieuwsbrieven lezen, raadpleeg dan ons archief nieuwsbrieven op de website van Haarweaves!
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2014 Haarweaves, Alle rechten zijn gereserveerd!.
Uitschrijven nieuwsbrief    Inschrijvingsvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp