Copy
HaarweavesWekelijkse Haarweaves Nieuwsbrief
Bekijk de online versie
In de Wereld van Haarweaves!

'In de Wereld van Haarweaves!'
 
Hierbij weer de wekelijkse nieuwsbrief van Haarweaves! Deze week geven wij u drie mogelijkheden om uw haar te krullen zonder krultang. Deel onze nieuwsbrief ook met anderen. Indien u een onderwerp heeft waarover u graag meer wilt weten, vertel ons dit dan per e-mail: Klantenservice@Haarweaves.nl. Bij deze wensen wij u weer heel graag een heel gezegende en fijne week toe!
 
Stella en Michael van Amerongen


AKTIE VAN DE WEEK
Indiaas krullende haar-weave
 
Indiaas krullende haar-weave (4 A)
 
Deze week ontvangt u € 5,00 per pak Indiaas krullende haar-weave bij de aankoop van minimaal 2 pakken. Ook voor ieder volgende pak ontvangt u opnieuw € 5,00 korting! 

De haarlijn waartoe deze haartextuur behoort, is een zeer goede Remy 4 A-gradatiekwaliteit. Het haar blijft lang mooi en staat bekend om de dikke volle haren. Na iedere wasbeurt voelt de haarbos altijd weer als nieuw. 

De haren zijn afgenomen van één enkele donor, gebonden voor afname. Hierdoor liggen alle haren nog liggen in dezelfde natuurlijke richting. Alle haarschubben zijn intact gelaten. De haren behouden daardoor de natuurlijke bescherming en glans. Koop uw Indiaas krullende haar-weave met korting 
HIER!
Krullen (www.haarweaves.nl)

 

3 mogelijkheden om te krullen zonder krultang

Krullen maken in uwhaar? Dat zou u kunnen doen met een krultang, maar er bestaan ook genoeg veiligere manieren. Deze hebben hetzelfde effect, zonder dat uw haar door de warmte van een tang wordt beschadigd. 

Met een van deze drie opties, komt u er zeker wel!
 
1. De papillotten
Papillotten zijn in verschillende diktes en lengtes te verkrijgen bij de drogist en in Afro shops. Afhankelijk van het soort krullen dat u wilt hebben, gebruikt u dikkere papillotten (grovere krullen) of smallere papillotten (kleinere krullen).

Zo gaat u te werk: was eerst uw haar met uw favoriete shampoo en conditioner. Vervolgens smeert u uw moisturizer in uw haar. Pak vervolgens een plukje haar en smeer deze in met uw favoriete haarolie. Daarna kun je de papillot in je haar rollen. Laat uw haar door de lucht drogen, ga rustig slapen en verwijder de volgende ochtend alle papillotten. Nu heeft u prachtige krullen! De papillotten kunt u ook net zo gemakkelijk gebruiken wanneer u een haar-weave, lacewig of extensions in uw haar draagt.

2. Twist out
Voor vrouwen met kroes en krullend haar is de twist out het perfecte kapsel om de krullen mee te definiëren. De twist out is ook heel simpel te maken, al heeft u wel voldoende tijd voor nodig. Twists maakt u door twee haarplukken om elkaar heen te draaien. Een prachtig resultaat krijgt u vooral wanneer u de twists op nat haar maakt. Breng na het indraaien, op uw haar een voedende haarolie aan. Slaap een nachtje met de twists en draai ze de volgende ochtend los. Dit doet u door ze in de tegengestelde richting terug te draaien. U hebt nu een prachtige bos vol met krullen!  

3. Bantoe knotjes
De bantoe knot is een ‘gedraaide’ knot die ervoor zorgt dat u in een paar uur tijd prachtige krullen krijgt. De knotjes zijn geschikt voor elk haartype - kort, lang, kroes, relaxed, haar-weave, en twists, maar hoe maakt u ze?  U maakt de bantoe knotjes met droog haar of pas gewassen haar. Pak een plukje haar en verdeel deze in tweeën. Twist de plukjes om elkaar heen tot aan de puntjes. Draai de twist die u nu hebt gemaakt om zichzelf totdat u een knotje hebt. Als het niet blijft zitten, kunt u gebruikmaken van een haarpin of een elastiekje. Doe hetzelfde met de rest van uw haar tot u een hoofd vol kleine knotjes heeft. Laat ze een aantal uren zitten, voordat u de knotjes weer losmaakt. Om de knotjes los te maken, draait u weer gewoon de twist terug. Ook nu heeft u prachtige krullen!

Haarweaves


 

Kidsgear Children's Choir van UP4S        

Na een succesvolle tour van ruim 2,5 maand is het Kidsgear Children’s Choir weer terug in Oeganda. Sommige koorleden zijn al eerder in België en Nederland geweest, maar anderen waren er voor het eerst. Zij waren dan ook erg enthousiast en kijken uit naar de volgende keer dat ze afreizen naar België en Nederland. Haarweaves hoopt ook dan weer te kunnen bemiddelen voor optredens.


Voor meer informatie over onze reguliere hulp aan UP4S of een aanvullende donatie, bezoek onze pagina 'Wij Helpen Kinderen' neem contact op met Haarweaves!

Lees hier de laatste 5 nieuwsbrieven van Haarweaves:

- Alleen Conditioner Wassen
Vitamine-D tegen haarverlies
5 tips van haarstijl-goeroe Kim Kimble
Sponsoring van Muriël en Talita Blijd
Relaxer of steiltang?


Nieuwsbrieven Haarweaves

Wilt u meer van onze nieuwsbrieven lezen, raadpleeg dan ons archief nieuwsbrieven op de website van Haarweaves!
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2013 Haarweaves, Alle rechten zijn gereserveerd!.
Uitschrijven nieuwsbrief    Inschrijvingsvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp