Copy
HaarweavesWekelijkse Haarweaves Nieuwsbrief
Bekijk de online versie
In de Wereld van Haarweaves!

'In de Wereld van Haarweaves!'
 
Hierbij weer de wekelijkse nieuwsbrief van Haarweaves! Vorige week hebben wij onze sponsorsamenwerking met Muriel en Talita Blijd gedeeld. Vandaag delen wij 5 tips over het gebruik van haar-weave van niemand minder dan haarstijl-goeroe Kim Kimble.  Deel onze nieuwsbrief ook met anderen. Indien u een onderwerp heeft waarover u graag meer wilt weten, vertel ons dit dan per e-mail: Klantenservice@Haarweaves.nl. Bij deze wensen wij u weer heel graag een heel gezegende en fijne week toe!         
 
Stella en Michael van Amerongen


AKTIE VAN DE WEEK
Braziliaanse golvende haar-weave
 
10% korting per pak Braziliaanse golvende haar-weave (5A)
 
Deze week ontvangt u 10% korting per pak Braziliaanse haar-weave bij de aankoop van minimaal 2 pakken. Ook voor ieder volgende pak ontvangt u opnieuw 10% korting!

De haarlijn waartoe deze haartextuur behoort, is een uitstekende Remy 5 A-gradatiekwaliteit. De haren zijn afgenomen van één enkele donor, gebonden voor afname. Hierdoor liggen alle haren nog liggen in dezelfde natuurlijke richting. Alle haarschubben zijn intact gelaten. De haren behouden daardoor de natuurlijke bescherming en glans. Koop uw Braziliaanse golvende haar-weave met korting  HIER!

 
Kim Kimble

 
5 tips van haarstijl-goeroe Kim Kimble
 
De naam Kim Kimble is een gevestigd begrip in de haarindustrie in de Verenigde Staten. Deze ‘haarstijl-goeroe’ houdt zich al jaren bezig met het ontwikkelen van uitzonderlijk flitsende stijlingsconcepten voor de meest grote sterren zoals Beyonce, Lady Gaga, Rihanna , Shakira, Mary J. Blige, Whitney Houston, Sade, Britney Spears, Jada Pinkett Smith en velen anderen.  Haar innovatieve werk als styliste is onomstreden en internationaal erkent. Haar werk is behalve op het hoofd van beroemdheden te zien in de meest succesvolle modebladen en reclamecampagnes.
 
Haarweaves is daardoor erg geïnteresseerd in haar werk met haar-weave en bij deze willen wij graag de verzorgingsadviezen en -tips van Kim Kimble binnen dit onderwerp delen.
 
Zoek professionele hulp: “Ik adviseer u zeker naar een styliste te gaan voor het plaatsen van haar-weave. Een ervaren styliste kan u adviseren welke textuur te kiezen en om deze te plaatsen zodat deze volledig samensmelt met uw natuurlijke haar en gezichtsvorm”.

Kies alleen goede kwaliteit haar-weave: “Gebruik alleen haar-weave van de kwaliteit Remy. Dit kwaliteitskenmerk is de meest belangrijke om rekening mee te houden. Laat de haar-weave verder op maat in stijl aanbrengen, zodat deze natuurlijk oogt.”

Houd een discipline op nachtverzorging: “Ik geloof dat gezond en gestijld haar tegelijkertijd kan bestaan. Slapen met een zijde hoofddoek of een zijde kussensloop s ’nachts, helpt u haar te beschermen tegen droogheid, beschadiging en breken. Omdat uw haar de meeste wrijving dagelijks ervaart terwijl u slaapt, is dit geen punt dat u mag te verwaarlozen.”

Niet te strak laten plaatsen: “Als uw haar-weave te straks wordt geplaatst, moet u goed oppassen. U kunt hierdoor namelijk een lange-termijn beschadiging oplopen aan uw haar en hoofdhuid. Dit kan zelfs leiden tot haarverlies en/of kale plekken."

Geef uw eigen haar kans om te ademen: “Behandel het, behoudt de conditie en verzorg het goed! Ik adviseer mensen hete olie behandelingen. Het maakt mij niet uit of u dit doet met natuurlijke oliën of u eigen favoriete haarverzorgingsolieproducten! Kokosolie is een echte aanrader. U kunt het in uw haar aanbrengen, maar ik houd er zelf van om mijn lichaam hiermee in te smeren. Ik kook er zelfs mee.” 

Haarweaves


Up4S


Stichting UP4S biedt onderdak en basis- en middelbaar onderwijs aan kansarme kinderen in Oeganda.
 

"Onze behaalde resultaten in het verleden bieden garanties voor de toekomst... van Oeganda!"


Sinds 2003 is er ontzettend veel gebeurd in de stichting UP4S en om Kidsgear Primary School. Hierna een samenvatting:
 

2003: Oprichting Stichting UP4S, er wordt begonnen met de opvang van 25 kinderen.

2006: Hoofdgebouw Kidsgear gereed, er wordt gestart met 6 klassen (circa 180 leerlingen) 

2007: Slaaphuizen voor de jongens en meisjes van Kidsgear gereed

2008: Ondergrondse watertank gereed

2009: 
- Eetzaal Kidsgear gereed
- Gebouw kleuterschool Kidsgear gereed
- Het kinderkoor komt voor de eerste keer naar Nederland
- De eerste groep kinderen verlaat Kidsgear Primary School.
  Er gaan nu ongeveer 300 kinderen naar de basisschool

2010:
- Hoofdgebouw Hoys College gereed
- Slaapzalen Kidsgear uitgebreid 

2011:
- Start Hoys College met twee klassen (worden er in totaal vier)
- Het kinderkoor komt voor de tweede keer naar Nederland
- Aanleg groentetuin, bouw kippenren en geitenstal op Hoys College

2012:
 
- Slaaphuis jongens Hoys College gereed

Voor meer informatie over onze hulp of een aanvullende donatie, bezoek onze pagina 'Wij Helpen' neem contact op met Haarweaves!

Lees hier de laatste 5 nieuwsbrieven van Haarweaves:

- Sponsoring van Muriël en Talita Blijd
Relaxer of steiltang?
De Haarverzorgingspyramide!
Welke conditioner heeft u nodig?
- Haar-weave van 100% mensenhaar of synthetisch haar?

Wilt u meer van onze nieuwsbrieven lezen, raadpleeg dan ons archief nieuwsbrieven op de website van Haarweaves!

Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2013 Haarweaves, Alle rechten zijn gereserveerd!.
Uitschrijven nieuwsbrief    Inschrijvingsvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp