Copy
HaarweavesWekelijkse Haarweaves Nieuwsbrief
Bekijk de online versie
In de wereld van Haarweaves!
'In de Wereld van Haarweaves!'
 
Hierbij weer de wekelijkse nieuwsbrief van Haarweaves! In deze editie vertellen wij u meer over de verschillende soorten conditioners en welke conditioners u op welke moment het beste kunt gebruiken. Deel onze nieuwsbrief ook met anderen. Indien u zelf een onderwerp heeft waarover u graag in onze nieuwsbrief wilt lezen, vertel ons dit dan via onze klantenservice. Bij deze wensen wij u heel graag alvast een heel gezegende en fijne week toe!   
      

Haarweaves verstuurt van 23 Juli tot 10 Augustus geen bestellingen!

Haarweaves verstuurt tussen dinsdag 23 Juli en zaterdag 10 Augustus geen bestellingen. Haarweaves verblijft tijdens deze periode voor vakantie in Tanzania. Heeft u tijdens deze periode haar-weave nodig, bestel dit dan uiterlijk op zondag 21 Juli. Indien u een bestelling doet na 21 Juli, versturen wij uw bestelling pas weer op zaterdag 10 Augustus. Vanaf zaterdag 10 Augustus bent u natuurlijk weer welkom en verwerken wij uw bestellingen binnen 1 werkdag zoals u dit van ons gewend bent. Voor als u zelf met vakantie gaat, wensen wij u alvast graag een heel fijne tijd toe en komt u weer veilig thuis.
 
                                                AKTIE VAN DE WEEK!
Braziliaanse 'Virgin' steile haar-weave
 
€7,50 korting per pak Braziliaanse Steile 'Virgin' haar-weave!
 
Deze week ontvangt u â‚¬ 7,50 korting per pak Braziliaanse steile virgin haar-weave bij de aankoop van minimaal 3 pakken. 

De 'Virgin' haarlijn waartoe deze steile haartextuur behoort, is onze superieure 5A-kwaliteit. De haren van deze Braziliaanse haar-weave zijn afgenomen van één menselijke donor van Braziliaanse afkomst. Voor afname zijn de haren samengebonden om zeker te zijn dat alle haren nog in dezelfde natuurlijke richting liggen. Daarnaast zijn de haren onbehandeld en zijn alle haarschubben intact gehouden waardoor de haren de natuurlijke bescherming en glans hebben behouden. Wij garanderen dat u tevreden zult zijn! Bestel het actieproduct van deze week: HIER!
Conditioner voor een heerlijke zachte en soepele glans

Welke conditioner heeft u nodig?

Een conditioner geeft een heerlijke zachte en soepele glans aan uw haar. De structuur en de vochtbalans van uw haar wordt door de voeding van een conditioner gerepareerd en verstevigd. Hierdoor blijft uw haar gezond en krachtig. De voordelen van het gebruik van een conditioner zijn inmiddels goed bekend. Minder goed bekend is welke conditioner u nu eigenlijk wanneer moet gebruiken. In de winkel zijn zoveel verschillende soorten conditioners te vinden; Conditionerspoelingen, vochtinbrengende conditioners, leave-in conditioners, moisturizers, crèmespoelingen, haarmaskers, oliën en sprays. In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag meer over de verschillen tussen deze soorten en wanneer u welke daadwerkelijk nodig heeft.

1.     Conditionerspoelingen:
Deze soort conditioner wordt veel gebruikt om het haar te beschermen tegen schade als gevolg van het stijlen van haar. Ze maken de schors (de schublaag) van het haar gladder waardoor het haar zacht aanvoelt en het gemakkelijk wordt door te kammen. Een conditionerspoeling wordt daarom ook vaak gebruikt als afwerking na de wasbeurt en/of als ontklitter van geklit of geknoopt haar. In combinatieproducten van shampoo en conditioner, is de conditionerspoeling over het algemeen de basis van de conditioner. Dergelijke formules werken namelijk al snel in met een inwerktijd van ongeveer één tot drie minuten. Let wel op dat deze formule hoofdzakelijk inwerkt op de buitenste laag van het haar. Deze geldt daardoor meer als klein onderhoud. De conditionerspoeling is een geweldig product om standaard in huis te hebben en wekelijks te gebruiken, nadat u uw haar gewassen heeft. Deze is zowel voor normaal, droog als vet haar te verkrijgen en draagt zeker bij aan een gezonde haarbos.

2.     Diepdoordringende conditioners
De diepdoordringende conditioner is ontworpen voor diepdoordringend onderhoud en reparatie. Deze soort conditioner wordt na het wassen van het haar aangebracht en moet minimaal 15 minuten worden ingelaten, zodat deze goed kan doordringen in de haarschacht.  Na de behandeling kan deze weer worden uitgespoeld  Bij dergelijk behandelingen kan het haar zelfs worden afgedekt en onder een droogkap worden verwarmd om de indringing te versnellen. De basis van een diepdoordringende conditioner bestaat uit bevochtigingsmiddelen en proteïne om de haar grondig te hydrateren en weer op te bouwen. Een (vocht-inbrengend) haarmasker en een proteïnebehandeling vallen in deze categorie conditioners. De diepdoordringende conditioner of het vochtinbrengende masker wordt geadviseerd wekelijks uit te voeren. Door de volledige opname is deze bijzonder geschikt voor chronisch droog haar. De haarschubben die na het wassen van het haar open staan, worden door deze conditioner na opname van de bestanddelen goed afgesloten zodat de ingrediënten bewaard worden. De versies met een hoge dosering proteïne (eiwitten) zijn zo ontworpen dat ook de proteïne goed door de schublaag kan worden opgenomen. Hierdoor wordt de kern van de haar aangevuld, zodat het elastiek en de kracht van het haar worden hersteld.

3.     Proteïne behandelingen
Proteïne behandelingen zijn vooral geschikt om een goed en lang durend resultaat te geven voorafgaande aan een stijling. Daarnaast worden deze behandelingen door de sterke voeding en de reparatiekracht geadviseerd om specifieke haarproblemen te verhelpen. Heeft u broos en zwak haar dan zal een hoog gedoseerde proteïne conditioner het beschadigde haar versterken en nieuwe energie geven. Gebruik deze sterk gedoseerde formules niet vaker dan eens per week. U kunt deze daarom goed gebruiken voor extra bescherming naast een normale conditionerspoeling en/of een leave-in conditioner.

4.     Leave-in conditioner
Een leave-in conditioner is een conditioner die u aanbrengt in het haar, maar die u niet (direct) hoeft uit te spoelen. U laat deze juist in het haar als een blijvende vochtinbrengende bron voor uw haar. De leave-in conditioner heeft een lichtere hydraterende formule om het uitdrogen en klitten van het haar dagelijks tegen te gaan. U mag de leave-in conditioner dan ook dagelijks gebruiken. De moisturizer valt ook in deze conditioner categorie. Het beste tijdstip deze conditionerformule aan te brengen is nadat u uw haar heeft gewassen, maar weer voordat u het haar heeft gedroogd. Omdat een conditioner vettig kan aanvoelen, kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen de leave-in conditioner s ‘avonds aan te brengen en s‘ochtends pas weer uit te spoelen. Door de lichtere formule (veelal op basis van glycerine i.p.v. olie) oogt een leave-in conditioner al minder vettig dan een reguliere conditioner. De leave-in conditioner is te vinden in zowel een gel als een spray, zodat u ook behalve zones goed kunt behandelen. Ook is de leave-in conditioner formule steeds vaker te vinden in goede stijlingsproducten zoals gel, wax en mousse.

Wij rekenen erop u meer inzicht te hebben gegeven in de voordelen en het gebruik van de verschillende conditioners. Als u aanvullende vragen heet, horen wij dit natuurlijk graag van u.

Haarweaves

Het optreden van UP4S kinderkoor in Maranatha-kerk!

Haarweaves zet zich in voor kansarme kinderen. Dit doen wij onder andere door twee stichtingen te sponsoren die kansarme straatkinderen ondersteunen en hen helpen een toekomst op te bouwen. Up4S is één van deze stichtingen.

Door bemiddeling van Haarweaves heeft Stichting UP4S afgelopen zondag met hun kinderkoor opgetreden in de Maranathakerk in Amsterdam. Het optreden was een groot succes en UP4S heeft een mooie donatie gekregen van de gemeenschap. Haarweaves is hier uiteraard erg blij mee en heeft de kans gekregen het kinderkoor te ontmoeten. Help ons deze kinderen te helpen. Voor meer informatie over onze hulp of een aanvullende donatie, bezoek onze pagina 'Wij helpen kinderen' of neem contact op met Haarweaves!


Haarweaves met Up4S op tour door Nederland
 

‘Eerst moeten de kinderen genoeg te eten krijgen' (Markus 7,27)
Lees hier de laatste 5 nieuwsbrieven van Haarweaves:

- Haar-weave van 100% mensenhaar of synthetisch haar?
- Welke kapsels passen het beste bij uw gezichtsvorm?

Bescherm uw haar-weave tegen zon, zee en strand!
Wat is de oorzaak van grijze haren?
- Kan haar-weave worden geverfd?


Wilt u meer van onze nieuwsbrieven lezen, raadpleeg dan ons archief nieuwsbrieven op de website van Haarweaves!
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2013 Haarweaves, Alle rechten zijn gereserveerd!.
Uitschrijven nieuwsbrief    Inschrijvingsvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp