Copy
HaarweavesMaandelijkse Haarweaves Nieuwsbrief
Bekijk de online versie
In de Wereld van Haarweaves!

'In de Wereld van Haarweaves!'
 
Hierbij de eerste maandelijkse nieuwsbrief in 2013 van Haarweaves! De wekelijkse nieuwsbrief wordt voorlopig door deze 'nieuwe' nieuwsbrief vervangen. Deze nieuwsbrief is een speciale editie, omdat wij in deze editie de aankondiging doen van de re-organisatie van Haarweaves. Omdat de winter voor de deur staat, geven wij u verder in deze editie speciale wintertips om uw haar mooie en krachtig te houden. Deel onze nieuwsbrief ook met anderen. Indien u een onderwerp heeft waarover u graag meer wilt weten, vertel ons dit per e-mail: Klantenservice@Haarweaves.nl. Wij wensen u graag een heel gezegende en fijne maand toe!
 
Stella en Michael van Amerongen


Speciale mededeling

Reorganisatie
 
Reorganisatie Haarweaves
 
In de maanden November en December verstuurt Haarweaves geen bestellingen. Door een (te) snel groeiend succes is Haarweaves gedwongen in deze maanden een reorganisatie uit te voeren. 

Toen wij startte met Haarweaves hadden wij het verlangen een eerlijk en goed haar-weave product te verkopen via het internet en daarnaast een uitstekende klantenservice te bieden ter ondersteuning van de verkoop van de haar-weave producten.

Deze visie en missie is succesvol gebleken, want dit jaar is de omzet van het eerste naar het tweede kwartaal met 250% gestegen en van het tweede kwartaal naar het derde kwartaal opnieuw met 230%.

De afgelopen drie weken hebben wij ons over dit succes gebogen en wij zijn tot de conclusie gekomen dat wij moeten reorganiseren om dezelfde kwaliteit en service te kunnen blijven aanbieden. Soms moet één stap worden teruggezet om weer twee stappen vooruit te kunnen zetten.


Om dit te kunnen verwezenlijken, verstuurt Haarweaves in de maanden november en december geen bestellingen. Tijdens deze periode behoudt u toegang tot de internetwinkel voor informatie en uw vragen. U ontvangt tijdens deze periode de nieuwsbrief niet wekelijks, maar ééns per maand.

Wij bedanken u graag voor uw bijdrage aan ons succes en wij vragen uw begrip tijdens de reorganisatie. Vanaf 01-01-2014 is Haarweaves u weer graag va dienst!

Stella en Michael van Amerongen
Winterhaar (www.Haareaves.nl)

Bescherm uw haar tegen de winter

De winter staat voor de deur en behalve gezellige maanden, betekent dit vooral koude maanden. Als u een dikke bos haar-weave draagt, functioneert deze gelukkig zowel als muts als oorwarmers, maar de lage temperaturen, (natte) sneeuw, condens en koude regen vormen een forse bedreiging voor uw haar. Het is daarom van belang uw haar in de wintermaanden goed te beschermen. Bij deze geven wij u graag tips om uw haar in deze maanden vooral 'gezellig' te houden.

Allereerst is het van belang ook in deze maanden te zorgen voor voldoende hydratatie met behulp van oliën, moisturizers of leave-in conditioners. Het is zelfs geen overbodige luxe een zwaardere hydratie aan te leggen bijvoorbeeld met behulp van een shea butter en een zwaardere olie zoals castor of argan olie om de hydratatie te verzegelen.

Verder willen wij u graag wijzen op het gebruik van uw beschermende kleding. Behalve de weersinvloeden, zijn wij namelijk vooral zelf verantwoordelijk voor beschadigingen aan ons haar in de wintermaanden. Wij weten dat u in de kou, niets lekkerder vindt dan een grote wollen muts, een dikke wollen trui of poncho en een brede wollen sjaal. De wol zorgt namelijk voor een geweldige bescherming tegen de kou! Waarmee u echter geen rekening houdt, is dat wol de hydratie van uw haar tegenwerkt. Een groot deel van uw moisturizer, leave-in conditioner of oliën, wordt door de wol letterlijk opgezogen en verdwijnt zo uit uw haar in uw wollen kleding. Uw wollen beschermingen ruiken niet voor niets zo sterk naar uw haarverzorgingsproducten. Wilt u toch uw wollen beschermingen dragen, gebruik dan eerst een zijde sjaal of hoofddoek om uw haar in te wikkelen. Deze sjaal of hoofddoek zorgt ervoor dat er geen direct contact is tussen uw haar en het wol.

Behalve het feit dat de hydratatie van uw haar sterk wordt verminderd door de wollen beschermende kleding die u draagt, zorgt de kleding ook voor een constante wrijving met het haar. Door de wrijving ontstaan kleine beschadigingen aan uw haren, waardoor uw haar zijn glans verliest en broos wordt. Kleine scheurtjes in de haren zorgen voor doorscheuringen en uw haar wordt breekbaar. Ook dit probleem wordt verholpen door simpelweg eerst een zijde sjaal of hoofddoek te gebruiken als buffer tussen uw haar en uw wollen beschermende kleding.

Een andere forse bedreiging in de wintermaanden is ‘overhitting’ van uw haar. Overhitting vindt voornamelijk plaats als u in een te korte tijd uw haar droog wilt maken, bijvoorbeeld voordat u naar uw werk of school gaat. Waarschijnlijk gebruikt u hiervoor een föhn waarmee u op de hoogste warmste stand snel uw haar (uit)droogt. Het is beter meer tijd te nemen en een lagere stand te gebruiken om het haar geleidelijk te drogen. Nog beter is uw haar helemaal niet nat te maken kort voordat u het koude weer in moet gaan. Behalve overhitting bestaat namelijk de kans van bevriezing als uw haar niet voldoende is gedroogd. Wij raden u daarom af in deze periode uw haar te wassen kort voordat u naar buiten gaat.

Houdt u aan deze tips en u zult beter voorbereid deze winter met een gezellige bos haar-weave tegemoet zien. Helemaal voorbereid zullen we namelijk nooit zijn Brrrrrr!

Haarweaves


 


De studieresultaten Watoto Foundation         

Deze week zijn de landelijke examens standard seven (7). Watoto Foundation staat er goed voor met zelfs een kans dat Alex de nummer een wordt uit duizenden kandidaten. Tot nu toe heeft hij geen interesse om door te studeren, maar wie weet veranderd zijn inzicht als hij slaagt. Ook dienen wij te vermelden dat Watoto Foundation Tanzania samen met een aantal andere instanties en met behulp van onze donoren een nieuwe ambachtschool gaat opzetten nabij het Mkomazi National Park ( conservation of Rhinos). Het is de bedoeling dat onze voormalige studenten, die inmiddels de nodige jaren praktijkervaring hebben, daar 'assistant practical teacher’ kunnen worden. Zoals vaker gesteld voelen wij ons bevoorrecht om dit werk te mogen doen. Zonder onze sponsors en de reacties op onze nieuwsbrieven zou het niet gaan.

Blijf reageren  en doneren, want het geeft ons meer energie dan U denkt! 
 
Truus & Noud
Watoto Foundation

Lees hier de laatste 5 nieuwsbrieven van Haarweaves:

- 3 mogelijkheden om te krullen zonder krultang
Alleen Conditioner Wassen
Vitamine-D tegen haarverlies
5 tips van haarstijl-goeroe Kim Kimble
Sponsoring van Muriël en Talita Blijd


Nieuwsbrieven Haarweaves

Wilt u meer van onze nieuwsbrieven lezen, raadpleeg dan ons archief nieuwsbrieven op de website van Haarweaves!
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2013 Haarweaves, Alle rechten zijn gereserveerd!.
Uitschrijven nieuwsbrief    Inschrijvingsvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp