Copy

LDA Update

Week 40, 1 oktober 2020

Nieuws

Website LDA staat live!

De Landelijke Data Alliantie heeft nu ook haar eigen website. Je vindt hier informatie over wat de LDA doet, wie de deelnemers zijn en welke projecten er lopen. Vijf van de projecten zijn toegelicht op de site. Bekijk de website hier: www.landelijkedataalliantie.nl 

Kennis delen

LDA op Toerisme Top 28 september 2020

Actuele, volledige en nieuwe data zijn nodig om datagedreven beleidsbeslissingen te maken. Hoe gaat de Landelijke Data Alliantie om met de ontwikkeling van data in crisistijd en wat zijn de uitdagingen voor de toekomst. Daarover ging de verdiepingssessie LDA op de Toerisme Top. 

Onze activiteiten

Vergelijkbaarheid vergroten middels de R&T standaard

De behoefte om af te stemmen over methoden en definities binnen de vrijetijdssector is groot onder de leden van de LDA. Tien jaar na de introductie van de Landelijke R&T standaard is er behoefte aan actualisatie. We willen de huidige standaard aanpassen aan de uitgangspunten van Perspectief 2030. Lees hier meer over de R&T standaard.

Onderzoek Inkomend Toerisme 2021

Het verzamelen van nieuwe inzichten over internationaal toerisme in Nederland, dat is het doel van dit onderzoek. Gezamenlijk werken we aan de opzet en financiering van dit onderzoek, dat van start kan gaan zodra internationaal reizen naar Nederland weer mogelijk is. Lees hier meer over het Onderzoek Inkomend Toerisme.
Website
Email
De Landelijke Data Alliantie (LDA) is een open netwerk van alle partijen in Nederland die behoefte hebben aan data en inzichten over toerisme van, naar en in ons land.

© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden.