Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

Ik had gehoopt om de nieuwsbrief met wat leuks te beginnen maar helaas.... Het coronavirus heeft ons nog steeds in zijn macht. En zoals je al weet moet ik de salon vanaf maandag 2 november sluiten. Dit voor waarschijnlijk 6 weken. Ik hoop jullie dan vanaf half december weer te mogen ontvangen. Het is heel vervelend maar we hebben geen keuze, het is te hopen dat we nu het verschil kunnen gaan maken ! Iedereen die een afspraak had staan, heb ik inmiddels gecontacteerd. Je kan online al een afspraak inplannen voor half december, dan weet je in ieder geval dat als ik open mag, jij een plekje hebt.
Afgelopen week zou ik eigenlijk naar Nederland geweest zijn voor de Skin Fitness training. Helaas is deze training verzet naar januari en kan ik je dus voorlopig nog geen bindweefselmassage bij de behandeling aanbieden. Maar van uitstel komt in dit geval geen afstel, vanaf half januari hoop ik je het eens te kunnen laten beleven. 

Ondertussen heb ik de eerste weken met Alpha-H erop zitten. Het is nog wennen, ik had af en toe mijn spiekbriefjes nog nodig maar het bevalt me heel goed. En de klanten die tot nu toe zijn geweest zijn ook enthousiast. Helaas zal de rest nog even moeten wachten om kennis te maken met dit mooie merk.

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de nieuwe website, ik hoop dat hij in de loop van deze maand online komt. Houd de social media in de gaten, daar zal het zeker op vermeld worden als hij in de lucht gaat! 


 

Last van Maskne ???

Mondkapjes: we kunnen er helaas niet meer omheen én we zijn er voorlopig nog wel even toe veroordeeld. Bij sommige mensen zorgt dit voor Maskne.
Dit wil zeggen: acne
door het dragen van mondkapjes. Als je er een paar uur mee rond loopt, bijvoorbeeld op je werk of in het openbaar vervoer, merk je dat je huid onder het mondkapje flink warm en geïrriteerd kan raken. Dit kan zorgen voor (meer) puistjes, maar ook kunnen de elastieken zorgen voor een ruwe en geïrriteerde huid.
 
Wist je dat Maskne niet hetzelfde is als gewone acne? Maskne is een vorm van acne mechanica die wordt veroorzaakt door de combinatie van wrijving, warmte en vocht, in dit geval het uitgeademde vocht dat onder het masker blijft ‘hangen’. Dit kan resulteren in een geïrriteerde huid, bultjes en pigmentvlekken. Heb je last van reguliere acne? Dan kan het dragen van een masker dit verergeren. In dat geval raad ik je aan om producten te gebruiken met salicylzuur, zoals de Alpha-H Clear Skin collectie

Wil je meer weten over Maskne en wat je er tegen kan doen? Bekijk de blog op mijn website of kijk eens naar dit filmpje van het Nederlandse Editie NL die op bezoek gingen bij een Alpha-H collega van mij.

ALPHA-H MOISTURISERS

De Alpha-H Moisturisers zijn speciaal samengesteld voor individuele huidtypen en werken om de beschermende barrière van je huid op te bouwen en deze te beschermen tegen uitdroging, vervuiling, schadelijke bacteriën en andere aanvallers.
Wil je weten welk het beste past bij je huid ?
* Voor normale/droge huid : Essential Hydration Cream
* Voor de rijpere huid : Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream
* Voor een gecombineerde huid : Balancing Moisturiser en Gentle Exfoliant
* Voor een vette / acne huid : Clear Skin Daily Hydrator Gel
Meer weten ? Ik kijk graag welk product voor jouw huid het meest geschikt is

DE FEESTMAAND IS IN ZICHT

Voor je het weet komen december en de feestdagen er weer aan.
We weten natuurlijk nog niet precies hoe we die dagen mogen gaan doorbrengen maar we zullen toch onze familie en vrienden willen verwennen. En na zo'n vreemd jaar kan iedereen wel een cadeautje gebruiken.
Ik help je graag om een leuk pakketje te maken met Alpha-H producten of make-up van Golden Rose. Of misschien de bodyscrub of bodylotion van Skin Candy.
En uiteraard kun je ook kiezen voor een cadeaubon van een bedrag naar keuze. Deze zijn in de salon af te halen of digitaal  te bestellen op mijn website. Onderaan elke pagina vind je de knop naast de afspraak knop ! Afhalen in salon is op afspraak, bel of app me even en dan spreken we wat af.


Ik hoop dat de Coronacijfers snel de goede kant uit gaan en dat ik vanaf half december je weer mag ontvangen voor behandelingen. Heb je voor die tijd nog producten nodig, neem dan even contact met me op, dan zullen we dat gaan regelen. Je mag hier afhalen aan de deur na afspraak maar dat is ook letterlijk aan de deur omdat ik je niet in de salon mag laten. Maar thuisbezorgen is ook een optie. Je mag natuurlijk ook via de webshop bestellen. Tussen kerst en oud & nieuw is de salon gesloten. Vanaf 4 januari sta ik dan weer klaar om jou en je huid ook in het nieuwe jaar weer te behandelen.
Tot slot hoop ik dat je veilig en gezond blijft en dat we mekaar snel weer mogen zien in de salon !

 

 

Groetjes,  Sandra0032 (0) 499 747 868                         sandra@beautyandmore.be
 

 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp