Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

Ik had zo gehoopt om de nieuwsbrief te kunnen beginnen met het nieuws dat ik met twee weken weer open zou mogen. Maar helaas...
Ook ik zat afgelopen vrijdag voor de tv. Hoorde dat de winkels dinsdag weer open mochten en dacht mooi dan volgen wij op 14 december. Maar helaas, de contactberoepen werden niet eens genoemd. Zoals het er nu naar uitziet gaan we met de horeca mee wat betekent pas open op 1 februari. Er is nog evaluatie op 14 januari dus misschien twee weekjes eerder en half januari open.
Er wordt nog druk gewerkt door onder andere de Belgische Beauty Federatie om dit nog te vervroegen maar ben bang dat ik jullie dit jaar niet meer in de salon mag ontvangen.

En dat terwijl de cijfers aantonen dat wij het goed doen, weinig tot geen besmettingen via de beauty wereld. Werken 1 op 1, ontsmetten alles tot aan de deurknop toe, luchten tussen klanten en ga zo maar door. Maar ja, de regering heeft besloten. 😪

Ik mis het werken, ik wil jullie zo graag allemaal kennis laten maken met Alpha-H en de nieuwe behandelstoel. Maar ik mis ook jullie, mijn trouwe klanten. De gezellige babbel, het is maar stil in de salon.

En wil je zeker weten dat je in februari als een van de eerste in mijn nieuwe stoel kan liggen kun je nu al je afspraak online inboeken. Er staan natuurlijk al diverse afspraken tussen 14 december en de feestdagen. Ik laat ze nog even staan, hoop nog op een oplossing dat we misschien toch open kunnen. Als dit definitief niet doorgaat zal ik contact opnemen met iedereen om (wederom) een nieuwe datum te plannen. 

Welke vitamines heeft je huid nodig ??

 

Een goede huidverzorgingsroutine is de basis van een mooie huid, maar bij specifieke problemen (zoals een vochtarme huid, pigmentvlekjes of couperose) is extra hulp in de vorm van vitamines soms nodig. Met onze vitamine serums kun je je huidverzorgingsroutine aanvullen en zorgen dat je huid precies krijgt waar ze behoefte aan heeft. Maar wat doet elke vitamine precies voor je huid?De Alpha-H vitamine collectie bestaat uit vier serums: Vitamin A, B, C en E. Iedere vitamine heeft zijn eigen specifieke werking en effecten op de huid. De vitamines zijn verpakt in glazen flesjes met verschillende pastelkleuren, waardoor je elk serum gemakkelijk herkent. De flesjes hebben een UV-coating, waardoor inhoud beschermd wordt tegen de invloed van licht en de vitamines hun werking behouden. 

VITAMIN A SERUM| Anti-Ageing
Vitamine A is een van de meest onderzochte huidverzorgingsingrediënten en al deze onderzoeken tonen aan dat vitamine A zichtbare resultaten bereikt bij de aanpak van huidveroudering. Vitamine A stimuleert de deling van de huidcellen van binnenuit, voor een nieuwe frisse huid, snellere genezing en een vermindering van pigmentatie en puistjes. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en remt de afbraak van collageen, voor een stevigere huid. Gebruik het vitamine A serum als je last hebt van vroegtijdige huidveroudering, zonschade, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes, littekentjes, pigmentatie, een vale teint, grove poriën en acne. Het bevat 0.5% retinol voor echte huidverbeterende resultaten. Door de toevoeging van hydraterende en verzachtende ingrediënten zoals squalaan, teunisbloem-, jojoba en macadamia olie is het een ideaal startproduct voor de huid die niet eerder met retinol of fruitzuren in aanraking is geweest. Gebruik vitamine A uitsluitend ’s avonds; het maakt je huid gevoeliger voor de zon en breekt af onder invloed van UV. Gebruik het maximaal om de dag; je kunt het eventueel afwisselen met Liquid Gold op de andere avonden. Gebruik vitamine A overigens niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

VITAMIN B SERUM | Versterkend en hydraterend
Het Alpha-H VItamin B Serum bevat 5% vitamine B3 (niacinamide) en 1% vitamine B5 (panthenol). Vitamine B3 is een krachtig, celcommunicerend ingrediënt dat de huid veel te bieden heeft. Het reguleert o.a. de talgproductie, versterkt de huidbarrière en vermindert pigmentatie. Vitamine B5 (panthenol) werkt zeer sterk kalmerend en herstellend. Het geeft een enorme verbetering bij diverse vormen van irritatie zoals droogte, ruwheid, schilfering, jeuk, roodheid, ontstekingen en schaafwond-achtige plekjes. Daarnaast is het een zeer goede vochtinbrenger. Het serum is aangevuld met hyaluronzuur en chia zaad extract voor een nog sterkere hydraterende werking. Koperpeptiden en Matrixy-6 stimuleren de aanmaak van collageen en hyaluronzuur en ferulic acid is rijk aan antioxidanten die schade door zon, stress, roken en luchtvervuiling helpen herstellen en voorkomen. Ferulic acid werkt bovendien, net als niacinamide, sterk vervagend op pigmentatie en andere oneffenheden. Het Vitamin B Serum is ideaal bij een vochtarme huid, bij hyperpigmentatie, bij een glimmende T-zone (een gevolg van vochttekort) en bij een onrustige huid met acne. Doordat het Vitamin B Serum de huidbarrière versterkt, helpt het bovendien een gevoelige huid te herstellen en voorkomen. 

VITAMIN C SERUM | Beschermend
Vitamine C is een must als je last hebt van zonschade, pigmentatie, collageentekort, een vale of ongelijkmatige teint, (vroegtijdige) veroudering of een vermoeid uitziende huid. Het bevat 3% ethyl ascorbic acid, een stabiele vorm van vitamine C. Ethyl ascorbic acid zorgt voor een egalere en frissere huid, beschermt tegen schade door vrije radicalen, remt de pigmentproductie en geeft de vermoeide huid een oppepper. Aangevuld met onder andere zoethout- en druivenpitextract zorgt het voor extra bescherming tegen UV-straling. Het serum bevat daarnaast vochtherstellend hyaluronzuur voor een gehydrateerde en stralende huid. Je kunt vitamine C ’s ochtends en ’s avonds gebruiken. De ochtend heeft echter de voorkeur, want aangebracht onder een dagcrème met SPF geeft vitamine C als antioxidant extra bescherming tegen schade veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht.

VITAMIN E SERUM | EHBO
Vitamine E is dé vitamine bij allerhande huidproblemen. Het voedt, beschermt, hydrateert, helpt om huidirritaties sneller te herstellen, kalmeert, vermindert ontstekingen en roodheid, versnelt de genezing van (acne)littekens en biedt bescherming tegen schade door vrije radicalen. Vitamine E is daarnaast onmisbaar als je last hebt van couperose of rosacea. Druivenpit- en macadamia olie zijn toegevoegd om de barrièrefunctie van de huid nog meer te ondersteunen en te verbeteren, zodat een gevoelige huid kan herstellen of worden voorkomen. Gebruik het serum ’s ochtends of ’s avonds onder je dag- of nachtcrème.

Je kunt de vitamine serums beter niet met elkaar mengen. Gebruik de serums individueel in je ochtend- of avondroutine voor het beste resultaat. Wil je specifieke problemen zoals pigmentvlekjes, rimpels, puistjes of een gevoelige huid aanpakken? Deze simpele TEST laat zien welk(e) vitamineserum(s) het best aansluiten op wat jouw huid nodig heeft.

 

WEBSITE VERNIEUWD!

De website van Beuaty & More heeft een flinke update gekregen ! Heb je hem al bekeken ? Je vind hier alle info over de salon zoals bijvoorbeeld de behandelingen en openingstijden. Je kan ook een afspraak inplannen, een cadeaubon bestellen of producten bestellen via de webshop. Neem snel eens een kijkje, ik hoor graag wat je ervan vindt.

CADEAUSTRESS ??

Nergens voor nodig ! Ik help je graag aan een mooi cadeautje. Producten of een cadeaubon alles is mogelijk. En aangezien ik genoeg tijd heb pak ik het leuk voor je in in folie of kerstpapier. Heb je mijn hulp nodig neem dan even contact met me op. Ik zorg dan dat ik het voor je klaarmaak, ik mag je namelijk niet in de salon laten dus het moet op afspraak aan de deur. Uiteraard kan ik het ook (corona-proof) bij je thuisbezorgen.
 


Ik hoop dat de Coronacijfers snel de goede kant uit gaan en dat ik vanaf 1 februari je weer mag ontvangen voor behandelingen. Heb je voor die tijd nog producten nodig, neem dan even contact met me op, dan zullen we dat gaan regelen. Productadvies kan ook perfect via videobellen. 😉
Je mag hier afhalen aan de deur na afspraak maar dat is ook letterlijk aan de deur omdat ik je niet in de salon mag laten. Maar thuisbezorgen is ook een optie. Je mag natuurlijk ook via de webshop bestellen. 


Ik wil jullie ondanks alles toch hele fijne feestdagen wensen. Al is het wat kleiner dan we gehoopt hadden ik hoop dat je ervan geniet. En dan wens ik jou en je gezin al het goeds voor 2021 en dat we alle ellende van 2020 maar snel gaan vergeten.
Tot slot hoop ik dat je veilig en gezond blijft en dat we mekaar snel weer mogen zien in de salon !

 

Groetjes,  Sandra0032 (0) 499 747 868                         sandra@beautyandmore.be
 

 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp