Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

En dan is het juni en gaat de zomer nu toch echt beginnen ! Laten we hopen dat de zon zich ook blijft laten zien, ik ben echt wel klaar met al die regen. Het wordt tijd voor de zon, de geur van zonnebrandmiddel en BBQ, plonsen in een zwembad en lange zomeravonden in de tuin met een vuurschaal. Ik ben er klaar voor, zwembad is gevuld, gas van BBQ gevuld en de zonnebrandmiddel ligt klaar. 

Heb jij ook alles al klaar ? Ik help je graag aan zonnebrandmiddel. Ik heb van Alpha-H twee varianten SPF50+ voor het gezicht en van Loveli hele fijne "troepvrije" SPF30 voor het gezicht en hele lichaam. Als het goed is komt later deze maand ook de SPF50 in de verkoop.


 

ALPHA-H SPECIAL TREATMENT

VOORJAAR/ZOMER 2021  “BEAT THE HEAT ”

 

Deze verkoelende, kalmerende en hydraterende facial is perfect voor de komende maanden als de temperatuur wat gaat oplopen.  

Heerlijk verfrissend op warme dagen en dé perfecte remedie bij een door de zon geïrriteerde, trekkerige of verbrande huid. 

In de behandeling wordt gewerkt met Ice Ball rollers. Zij zijn niet alleen heerlijk verkoelend en kalmerend, maar zorgen ook voor een betere doorbloeding, waardoor de vitamines uit de serums beter worden opgenomen. Zo krijgt de huid een flinke antioxidant boost om de vrije radicalen als gevolg van de zon te helpen neutraliseren. 

Deze facial is geschikt voor alle huidtypen en is ideaal om in te zetten als de huid een hoop warmte bevat of gekalmeerd moet worden.

Gold Treatment  € 81,50

Je kan vanaf heden een nieuwe Gold Treatment boeken in de salon. Het gaat hier om het Dermaplaning Treatment. Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Het werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peelings dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Nu is het een populaire behandeling waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. Dermaplaning gebruikt een scherp mesje dat onder een hoek van 45 graden wordt gehouden om de buitenste laag van de huid, die bestaat uit doffe dode huidcellen, voorzichtig te schrapen.

Waarvoor wordt deze techniek ingezet:

  • Verwijdert dode huidcellen en donsharen
  • Verfijnt fijne lijntjes
  • Egaliseert de huid
  • Bevordert de aanmaak van collageen en elastine
  • De huid krijgt een prachtige “glow”
  • Verzorgingsproducten worden veel beter opgenomen
  • Een mooie egale huid
  • Make-up blijft mooier zitten
Voor meer info kun je altijd even contact opnemen of kijken op de website.

LYCON WAXING

Sinds een aantal weken werk in de salon met de Wax producten van Lycon. Ik was niet tevreden met de resultaten van Skin Candy en heb de overstap gemaakt. En daar ben ik heel blij mee en de klanten die ik tot nu toe behandeld heb ook. Wil je meer weten lees gerust de info op de website of vraag ernaar bij je volgende bezoek.

VADERDAG

Vergeet vader niet !! Op zondag 13 juni in België en op 20 juni in Nederland is het Vaderdag. Ik heb in de salon diverse producten die ook door mannen gebruikt kunnen worden en je kan ook kiezen voor een cadeaubon. En uiteraard de Yodeyma Parfums, er zijn 16 geuren waar je uit kan kiezen, daar zit vast wel wat tussen !!

 

Met ingang van 1 mei zijn de openingsdagen van de salon gewijzigd. Ik zal elke maandag, dinsdag en donderdag open van 9.00 tot 22.00. De overige dagen alleen op aanvraag voor speciale gelegenheden. In de zomermaanden zal hier af en toe van afgeweken worden omdat ik dan wat meer in de voormiddag zal werken.

Zoals het er nu naar uitziet zal ons zomerverlof door kunnen gaan en zal de salon gesloten zijn van woensdag 21 juli tot dinsdag 17 augustus. Wil je zeker voor mijn verlof nog een afspraak wacht dan niet te lang met het boeken van de afspraak. Dit kan via de website of je neemt even contact met me op.


De laatst schoolmaand is dus aangebroken en binnenkort starten de examens weer. Ik wens alle kinderen veel succes en de ouders veel sterkte, je weet je kan altijd langskomen voor een beetje me-time en zijn je kids te gestrest stuur je die gewoon naar me toe. ;-)


En was het je al opgevallen dat er nieuwe foto's online staan ? Hierop zie je ook mijn dochter haar debuut maken als fotomodel. Deze foto's zijn gemaakt door Janne Cardinaels van Janne's Fotografie. Zoek je nog een goede fotografe neem dan zeker eens een kijkje op haar pagina !

 

Fijne zomer en tot snel !

Bel of app me bij vragen op 0032-(0) 499 747 868
Maak nu je afspraak !
Webshop Alpha-H
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp