Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

1 augustus, de schoolvakantie is al weer op de helft. Alhoewel het een andere zomer is dan wat iedereen had gedacht, hoop ik dat je je toch goed vermaakt. Ik heb nog een week verlof en dan mag ik weer aan het werk. Ik heb het ook in mijn verlof druk genoeg: er gaat namelijk het een en ander veranderen. Ik had je in de vorige nieuwsbrief al verteld over de make-up die voortaan van Golden Rose zal zijn, maar er komt er nu nog een grote verandering aan. Maar daarover hieronder meer. Vanaf 10 augustus ben je weer van harte welkom in de salon.  Wil je al een afspraak maken is dat het makkelijkste te doen via de  website, je vindt de boekingsknop onderaan elke pagina.

Ik ga afscheid nemen van Clephar en een nieuw merk verwelkomen ! Na een zoektocht en veel testen en gesprekken en uitzoeken heb ik besloten om in zee te gaan met Alpha-H. Ik ben zelf heel enthusiast over de producten en de behandelingen en ik hoop dat jij binnenkort hetzelfde gaat zeggen ! 

Op de social media heb je hier misschien al wat over gelezen maar ik wil je ook hier al wat meer info geven over dit mooie merk.
Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH-waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Wat Alpha-H onderscheidt van andere cosmeceutical merken is het feit dat er veel wordt gewerkt met Glycolzuur. Glycolzuur is een fruitzuur, ook wel alphy hydroxy zuur genoemd, vandaar ook de naam Alpha-H. In veel (niet alle!) producten komt dit ingredient voor; in wisselende dosering. Ze hebben gekozen voor dit specifieke fruitzuur vanwege de brede inzetbaarheid, de effectieve werking én uitzonderlijke resultaten dat glycolzuur geeft ten aanzien van huid(structuur) verbetering, pigment-/ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove porien, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. En daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen. Wil je nog meer weten kijk dan gerust eens op de website van Alpha-H!

OP = OP

Ik heb nog aardig wat Clephar producten op vooraad en heb besloten om daar nu een leuke korting op te geven. Alles van Clephar is nu met 20% korting aan te schaffen en je mag erboven op nog je klantenkaart korting zetten. Dus tot 45% korting. Op = Op dus wacht niet te lang !

SKIN CANDY SUIKERONTHARINGEN

Ik werk nu al een aantal weken met de Skin Candy producten voor de gelaatsontharingen. Na mijn verlof kun je ook een afspraak boeken voor het ontharen van benen en oksels. Voor meer info kun je altijd even kijken op mijn website of even contact opnemen !


24 en 25 augustus zal de salon gesloten zijn. Ik ga dan twee dagen op training bij Alpha-H. Vanaf 10 oktober zullen de producten en behandelingen dan in de salon zijn. Ik zal dan de salon van 6 t/m 9 oktober ook sluiten om alles in de salon en online voor te bereiden.  Boek je dus een afspraak voor na 10 oktober zul je met de nieuwe producten behandeld worden. Ik zal dan ook een nieuw apparaat introduceren waarmee ik de huidanalyse ga doen. Ik kan je daarmee een nog beter huid- en productadvies geven. Maar hierover vertel ik je volgende maand meer.

Mocht je nog vragen hebben mag je me altijd bellen of mailen. Tot snel !


Groetjes,  Sandra0032 (0) 499 747 868                         sandra@beautyandmore.be

 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp