Copy
View this email in your browser

Vanaf maandag 18 mei mag ik de salon terug openen ! Wel met de nodige veiligheidsprotocollen maar daar vertel ik je hieronder meer over. Had je een afspraak staan die afgezegd is door mij, dan neem ik zelf zo snel mogelijk contact met je op om een nieuwe afspraak te maken. Je hoeft me dus niet te mailen of appen, je hoort vanzelf van me. Ik ga op volgorde van datum te werk, dus degenen die al het langst wachten komen nu eerst aan de beurt. Het is sinds kort ook mogelijk om zelf een afspraak online te maken via de website.

Je bezoek aan de salon zal wel iets anders verlopen. Om te beginnen zal ik je bij de deur begroeten met een mondmasker op en met handschoenen. Je draagt zelf ook een mondmasker. Ik zal je dan eerst vragen om je handen te ontsmetten. In de salon kan je je jas ophangen aan het haakje. Kleding, accessoires of handtas kan je op de stoel plaatsen. Daar ligt ook een haarnetje voor je klaar om op te zetten. Draag je lang haar vraag ik je om dat bij elkaar te binden voor je bij mij komt. Ik wil je vragen om thuis gebruik te maken van het toilet, zodat je alleen in de salon hoeft te komen in mijn woning. Aan de behandeling zelf verandert er uiteraard niets ! Ik zal je alleen geen koffie of thee kunnen aanbieden. Je mag eventueel wel zelf een flesje water meenemen. Na de behandeling pak je zelf je kleding en eventuele sieraden. Mocht je producten willen aanschaffen zal ik deze voor je pakken. De RJ Make-up kan momenteel niet getest worden dat zal je begrijpen. Ik vraag je dan om nogmaals je handen te ontsmetten. Aan de balie zal ik daarna een nieuwe afspraak met je maken en de betaling regelen. Ik wil je verzoeken om gebruik te maken van de Payconiq Bancontact app voor mobiel betalen. (Staat vaak ook in je eigen bank-app). Mocht je dit niet kunnen, laat me dit dan van te voren weten en dan kijken we hoe we het anders kunnen regelen. Daarna zit de afspraak voor jou erop en zal je de salon weer verlaten. En dan zal ik in de salon aan de gang gaan. Alle handdoeken zullen gewassen worden, alle gebruikte flacons en de behandelstoel en andere meubels zullen ontsmet worden. De kamer wordt vervolgens gelucht. Alle afval wordt in gesloten zak afgevoerd. En dan mag de volgende klant weer binnen ! Zoals altijd werk ik alleen op afspraak. Wil je langskomen om producten aan te schaffen bel dan eerst even dan plannen we het in. 

Heb jij of één van de je huisgenoten last van koorts, hoesten of ademhalingsmoeilijkheden vraag ik je om de afspraak af te zeggen. Dit kan zonder kosten, ook binnen de 24 uur van aanvang afspraak. Uiteraard zal ik me ook aan deze regel houden. Op die manier lopen we beide zo min mogelijk risico.

Het dragen van een mondmasker is voor ons beiden verplicht. Jij mag hem zelf pas verwijderen op het moment dat het de behandeling stoort. Ik zal de mijne wel blijven dragen, handschoenen draag ik waar mogelijk is en waar het de behandeling niet beïnvloedt. Zodra het weer mogelijk is zet je zelf je mondmasker weer op.

Het is allemaal wat anders dan anders. Maar ik ben al blij dat ik je weer mag ontvangen en je huid en wenkbrauwen mag verzorgen. Ik heb mijn klanten gemist de afgelopen periode ! Ik hoop je snel weer te zien. Heb je nog vragen stel ze me dan gerust. Op de social media en de website kun je ook altijd op de hoogte blijven van de laatste info.


Groetjes,  Sandra0032 (0) 499 747 868                         sandra@beautyandmore.be

 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp