Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

Gelukkig nieuwjaar !!
2020 is dan nu echt voorbij, en laten we hopen dat het komende jaar beter gaat worden ! Het is me een jaar geweest, twee keer heb ik de salon voor langere tijd moeten sluiten. 
Toch heeft 2020 ook mooie dingen gebracht. Ik ben gestart met Alpha-H in de salon, heb een huidanalyseapparaat aangekocht. Ben gaan ontharen met Skin Candy,  werk nu met de make-up van Golden Rose en op de valreep zijn er de Yodeyma Parfums gekomen. Over dat laatste lees je hieronder meer.  En in de lockdown is ook de nieuwe behandelstoel van Bellezzi gekomen. Nog helemaal nieuw, heeft helaas nog niemand op kunnen zitten. Ik hoop hem snel te kunnen inwijden ! Het is nog even afwachten wanneer de salon weer open zal mogen. 1 Februari is eerste mogelijkheid maar ik betwijfel of we dat gaan halen. Afwachten is het enige wat ik kan doen en dat doen we dan ook maar. Hoorde laatst een mooie quote die ik hier graag met je deel :
"Klagen is water geven aan het onkruid in je leven"
Dus hou ik vol en klaag ik maar niet, ben niet zo'n fan van onkruid ;-) 
 

Yodeyma Eau de Parfum

Half december heb ik een nieuw merk geïntroduceerd. Het ging hier om Yodeyma Parfums. Yodeyma heeft parfums in het assortiment voor zowel heren als dames. De geuren variëren van bloemig, fris, zoet tot kruidig en houtig.
Er zijn nu 20 dames en 13 herengeuren, gebaseerd op bekende geuren. Gebruik het zelf nu al een tijdje, zijn hele mooie geuren die niet snel vervliegen.
Ze zijn verkrijgbaar in 15 ml. (5,95 €), 50 ml. (€ 13,95) (muv Suerte & Blue) en 100 ml. (€ 23,50).

 

De meeste geuren zijn op voorraad, de 100 ml. kunnen besteld worden.
Ik heb voor de Kerst al heel wat parfums mogen inpakken, er hebben diverse mensen een lekkere parfum onder de boom gevonden.

 
De complete lijst met geuren vind je hier.

HOME TREATMENT


Mist je huid de behandeling in de salon ? Ik help je graag aan een Home Treatment ! Met een reiniging, serum, scrub, masker en crème is je thuisbehandeling compleet. Uiteraard zijn deze  Alpha-H producten afgestemd op jouw huidtype. Je kan kiezen voor de normale verpakkingen of product voor één treatment. Bij de normale verpakking heb je een extra "lockdown-korting" van 10% bij afname van minimaal 4 producten. 

NIEUWE BEHANDELSTOEL

Misschien had je het al gehoord maar ik heb een nieuwe behandelstoel aangekocht. Na 9 jaar truowe dienst was het toch eens tijd voor wat nieuws. Dus staat er nu in de salon een zwarte Bellezzi Silk Evo. Een mooie stoel met stoel-verwarming. Dus niet langer een krakende elektrische deken als je gaat liggen. ook de voeten gaan nu met motor dus hij is nog tandje luxer dan de vorige. Hij staat helemaal klaar, ik kan niet wachten om hem te gaan gebruiken!


Ik hoop dat de Coronacijfers de goede kant op blijven gaan en dat ik je snel weer mag ontvangen voor behandelingen. Heb je voor die tijd nog producten nodig van Alpha-H of wil je graag een parfum bestellen, neem dan even contact met me op, dan zullen we dat gaan regelen. Productadvies kan ook perfect via app of videobellen. 
Je mag hier afhalen aan de deur na afspraak maar dat is ook letterlijk aan de deur omdat ik je niet in de salon mag laten. Maar thuisbezorgen is ook een optie. Je mag de Alpha-H producten natuurlijk ook via de webshop bestellen.  Dan bouw je alleen geen spaarpunten op.


Zodra er een definitieve openingsdatum is neem ik contact op met iedereen die al een afspraak had staan om een nieuwe datum te plannen. Je mag uiteraard ook zelf een afspraak boeken in mijn online agenda op de website.
Hou het gezond en ik hoop je snel weer te zien !

 

Groetjes,  Sandra0032 (0) 499 747 868                         sandra@beautyandmore.be
 

 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp