Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

Oktober is weer aangebroken. En dit wordt een feestmaand bij Beauty & More. Want op 8 oktober 2011 opende ik voor de eerste keer de deur van de salon. Toen nog in een kleinere kamer en met een ander merk (Henriette Faroche) en andere huiskleur (roze) maar het begin was gemaakt.  En nu is het oktober 2021 en zijn we al 10 jaar verder. En in de loop van de jaren kwamen er steeds meer klanten bij, sommige komen al bijna 10 jaar bij mij.

Ik wil je bedanken voor het vertrouwen in mij en in de salon, zonder mijn trouwe klanten zou ik niet verder kunnen !

En natuurlijk laat ik het 10 jarig bestaan niet zo maar voorbij gaan !
Op zaterdag 9 oktober ben je tussen 11.00 en 15.00 van harte welkom om het mee te komen vieren. Uiteraard zullen er die dag leuke acties zijn en ook een hapje en drankje want wie jarig is trakteert natuurlijk.  Ik ben druk bezig met een leuke goodiebag waar ook diverse lokale handelaars aan mee gaan werken. Kortom, reden genoeg om ook even langs te komen de 9e !

Bovenstaande Alpha-H Kits zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in de salon. Voor € 59,95 heb je een leuke starterskit om Alpha-H te leren kennen of om eens een stapje verder te gaan. Je kunt ze ook online via de webshop bestellen maar dan bouw je natuurlijk geen spaarpunten op.  Nog even ter herinnering : Bij aanschaf van elke 30€ ontvang je 1 punt. Bij 10 punten krijg je 20% korting op een product naar keuze uit de salon. En je hoeft geen kaartje, stempels of stickers bij te houden, alles gaat automatisch.
BEHOUD JE TINTJE

De zomer is nu echt voorbij en helaas raken we ook het zomerse tintje wat kwijt. Maar dat hoeft niet ! Met de producten van Marc Inbane heb je binnen no-time je tintje weer terug. Je kan kiezen uit een Spray of Mousse waarmee je je gezicht of andere delen van je lichaam weer wat kleur geeft. Of kies voor de Tanning Drops die je mengt met je dag/nachtcream of je bodylotion. Wil je meer weten of het eens testen kom dan gerust eens langs.
CADEAUTJE NODIG ?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau ? Denk dan ook eens aan Beauty & More. Geef iemand eens wat me-time door ze een cadeaubon te schenken. Of verras en verwen ze met één van de vele producten die je in de salon kan vinden. En ik heb sinds kort mooie verpakkingen dus het is nog leuker om een Beauty & More cadeau te geven !!
En als je zelf graag wat zou willen ontvangen zet dan Beauty & More op je verlanglijstje.;-)

Tot slot herinner ik je nog een keer aan de Pink Ribbon actie van Thin Pink. Tot het eind van het jaar kun je voor 2 € een lintje aanschaffen. Hiermee steun je Think Pink en hun goede werk in de strijd tegen borstkanker.

En dat was hem dan weer voor deze maand. Heb je vragen stuur me dan even een mailtje of appje. Voor een afspraak kun je terecht op de website !

 

Ik hoop je snel weer te zien in de salon.
Kom je zaterdag 9 oktober in ieder geval mee proosten op 10 jaar Beauty & More  ?
 

Bel of app me bij vragen op 0032-(0) 499 747 868
Maak nu je afspraak !
Webshop Alpha-H
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp