Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

De eerste twee weken zitten er al weer op. Ik ben heel blij dat ik iedereen weer in de salon mag ontvangen ! Al is het dan net wat anders dan anders, het is fijn om iedereen weer te zien, te spreken en om de huidjes en wenkbrauwen te verzorgen.  Langzaamaan begin ik ook te wennen aan mijn nieuwe salonsysteem. Ik vind het fijn om te horen dat het mijn klanten ook bevalt, het online boeken en wijzigen van afspraken wordt al regelmatig gebruikt. Ben je er nieuwsgierig naar, kijk dan eens op de website, je vindt de boekingsknop onderaan elke pagina.

En daar was ze dan, de zon ! Instant happiness.... Maar hoe fijn het ook is in het zonnetje, zonschade staat samen met vervuiling hoog op de lijst van veroorzakers van huidveroudering. Zaak dus om je huid goed te beschermen als je de zon in gaat! Clephar heeft in al haar creams een SPF-factor dus dat scheelt al heel wat. Maar dat is niet genoeg dus bieden ze je ook een uitgebreid gamma aan Clephar Sun Producten aan. Variërend van een Pre Tan product tot een Sunmilk en Aftersun. En Clephar zou Clephar niet zijn als het niet wat meer is dan de andere bekende merken! 

Deze producten zijn zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Ze zijn vrij van parabenen en van PEG-emulgatoren. De producten hebben verschillende SPF factors (UV-B Filters) voor elk huidtype en elk stadium in het bruiningsproces. Clephar gebruikt in alle zonneproducten de hoogst bereikbare UV-A bescherming (UVA Ultra: UVA bescherming tot wel 90%). Hiermee zijn zij uniek, je vind geen UVA-Ultra bij de andere bekende merken ! Het exclusieve Stress Defence System vormt een verdere buffer tegen huidbeschadiging door de zon. Hierin zitten de actieve werkstoffen Ectoïn, Beta-Glucan en Vitamine E die de huidcellen beschermen en de celvernieuwing sterk bevorderen waardoor rimpels langer wegblijven. Het zijn dus naast zonbeschermers ook nog verzorgende en hydraterende producten. Wil je meer weten ? Ik vertel je graag over mijn eigen ervaring met deze producten. Met een zoon die wat rossig is en al verbrandt als hij aan de zon denkt had ik het perfecte testmodel !

COLOUR YOUR NAILS

Het mooie weer zorgt er voor dat de flip flops weer buiten komen! En blote tenen vragen om een leuk kleurtje op de nagel. De Golden Rose Ice Color lakjes zijn er in diverse kleurtjes. Kom langs en kies jou favoriet voor slechts 2,50.

SELF TANNING LOTION

Maar ook de benen zijn weer volop in beeld ! Steken je melkflessen nog wat af, denk dan eens aan de Clephar Self Tanning Milk. Deze zelfbruiner kan zowel voor gelaat als lichaam gebruikt worden. Hij is verrijkt met vitamne E en is extra voedend en hydraterend.

Dat waren de nieuwtjes weer voor deze maand. Tot slot wil ik je nog doorgeven dat de salon in de maanden juli en augustus de middagen gesloten is. Tussen 13 juli en 7 augustus ga ik met verlof en is de salon gesloten. Geen Spanje dit jaar vanwege de Corona situatie maar ik denk dat Tuinzania ook wel gaat bevallen. ;-)
Mocht je nog vragen hebben mag je me altijd bellen of mailen. Tot snel !


Groetjes,  Sandra0032 (0) 499 747 868                         sandra@beautyandmore.be

 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp