Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

Waar ik de vorige nieuwsbrief nog heel enthousiast kon vertellen dat ik weer open mocht na drie maanden, ben ik nu alweer bijna een week dicht. Het heeft helaas nog geen maand mogen duren. En hoewel ik er alle begrip voor heb, baal ik er uiteraard wel van. Ik heb bijna iedereen weer even kunnen zien en behandelen en ik had dat graag blijven doen. Ondanks alle maatregelen die ik had genomen heeft het dus niet zo mogen zijn. En met mij nog vele andere bedrijven die weer moeten sluiten, ik hoop dat iedereen deze periode toch goed uitkomt. Ik ga me de komende periode maar weet storten op webinars en de Alpha-H productenmap nog maar eens goed doornemen. En hopen dat het weer meewerkt en we naar buiten kunnen. En anders hebben we Netflix nog. ;-)

Huidverzorging doen we samen !

 

Iedereen wil graag een mooie verzorgde huid en zo min mogelijk verouderen. En dat is iets wat we samen kunnen maar ook moeten doen !

De meeste komen elke 6-8 weken naar de salon voor een Alpha-H Treatment. Dat is heel mooi, maar dat gaat alleen blijvend resultaat geven als je thuis ook je huid verzorgt ! Weet dat de treatments maar 30% van je huidverbetering gaat zijn, de overige 70% moet je thuis bereiken.

En wat moet je dan doen thuis ?
Goede huidverzorging begint bij de basis en dat is een goede reiniging. Zolang dat niet in orde is zullen crèmes, serums, maskers of welk product dan ook niet het gewenste resultaat geven. En met een goede reiniging bedoel ik een reinigingsproduct zoals de Balancing Cleanser. Met alleen water fris je je huid misschien op, maar reinig je hem niet. Het voorbeeld wat ik altijd gebruik is dat je een pan waar je net je vlees in gebraden hebt ook niet helemaal schoon krijgt met alleen water. Daar doe je toch ook wat afwasmiddel in bij het water. En ook al gebruik je geen make-up, reiniging is echt nodig. In de loop van de dag pakt je huid van alles op. (Is jouw (zonne)bril ook niet vies na een dag dragen?)
Denk eraan dat de luchtvervuiling samen met de zon op nummer 1 staat op het gebeid van externe huidveroudering!
Je wilt je huid dus echt schoon hebben.

Reinigen doe je zowel 's ochtends als 's avonds. Daarna gebruik je een moisturiser. Overdag met een goede SPF zodat je huid tegen de zon beschermd is. Zoals bijvoorbeeld de Daily Essential Moisturiser SPF50+. 's Avonds kun je kiezen voor een crème die jouw huid verzorgd, zoals bijvoorbeeld de Essential Hydration Cream.

Wil je nog meer voor je huid doen dan kun je kiezen voor een serum op maat van je huid, Alpha-H heeft voor iedereen een oplossing.  Ook een wekelijkse srcub zoals de Micro Super Scrub of een masker vullen je skincare routine aan.

Op die manier gaan we samen de huidveroudering te lijf en houden we je huid in topconditie ! Meer weten? Ik geef je graag een advies op maat. Waarbij we niet alleen kijken naar je huid maar ook wat je nu gewend bent en wat je zou willen doen. Van niets naar alles werk niet, je moet zelf ook gaan wennen aan het gebruik van de producten. En een hele rij potjes in de kast die niet gebruikt worden is gewoon zonde. Langzaam opbouwen werkt het beste, ik help je er graag bij.
 

NIEUW IN DE SALON!

Als je weer naar de salon mag zal je nog iets nieuws zien. Er is afgelopen week een airconditioning geïnstalleerd. Deze gaat er voor zorgen dat het in de zomerperiode niet meer zo warm is. En in de winter lekker warm, zelfs als ik nog met open ramen moet werken.  ;-) Ook heeft hij filters die de lucht perfect zuiveren van bacteriën, pollen en virussen. Ik hoop dat je er snel van mag komen genieten.

NOG MEER GEUREN !

Yodeyma heeft weer een aantal nieuwe parfums uitgebracht. In totaal heb ik nu de keuze uit 23 dames- en 16 herengeuren en zelfs een kids parfum! Deze zijn allemaal gebaseerd op bekende geuren. Je vindt de geurnoten op de website. Wil je graag weten op welke geur Yodeyma parfum gebaseerd is, neem dan even contact met me op dan help ik je graag !


Zo, je bent weer helemaal op de hoogte. Wil je niets missen, hou dan ook de social media in de gaten, daar blijf je dagelijks op de hoogte van alle info over Beauty & More.

Ik hoop dat ik snel weer aan de gang mag en dat dit dan ook echt de laatste lockdown sluiting is geweest. Tot die tijd wacht ik maar af, ooit gaat het goed komen.
 

Tot slot wens ik je fijne paasdagen, geniet van elkaar en van de paaschocolade. ;-)
Blijf gezond en tot snel.

Bel of app me bij vragen op 0032-(0) 499 747 868
Maak nu je afspraak !
Webshop Alpha-H
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp