Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

1 september al weer, de schoolvakantie zit er weer op. En ik weet dat er veel ouders blij zijn dat de kinderen weer naar school vertrekken maar van mij had het nog wel even mogen duren. Misschien ook omdat mijn oudste vanaf eind september op kot gaat in Leuven en dat stel ik het liefst zo lang mogelijk uit. ;-)

Maar de zomer is echt bijna gedaan. En al hoewel we niet echt een topzomer hebben gehad wat betreft het weer hoop ik dat je toch een fijne tijd hebt gehad. Ik heb de zon opgezocht in Spanje en heb echt genoten van mijn verlof. Maar nu is het weer tijd om aan de gang te gaan. Ook je huid kan wel wat extra's gebruiken na de zomer. Hieronder vind je meer info over het Alpha-H Fruitzuur Treatment, misschien is dat net wat jouw huid nodig heeft !

Ik wil je bij deze ook uitnodigen voor wat leuks ! Op 8 oktober 2011 opende ik deur van Beauty & More voor de eerste keer. Dat betekent dus dat de salon dit jaar 10 jaar bestaat. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Ik weet nog niet precies hoe en wat, zal afhankelijk zijn van wat de regels op dat moment zullen zijn maar ik kan je al wel de datum vertellen.

Op zaterdag 9 oktober ben je tussen 11.00 en 15.00 van harte welkom om het mee te komen vieren. Uiteraard zullen er die dag leuke acties zijn en ook een hapje en drankje want wie jarig is trakteert natuurlijk. Schrijf het alvast in je agenda. In de volgende nieuwsbrief en op Facebook en Instagram zal je binnenkort meer informatie vinden.

Vanaf september start ik weer met de Alpha-H Fruitzuur Treatments. Hierboven heb je net al wat meer hierover gelezen. Deze behandelingen zijn wat straffer en geven het beste resultaat in een kuurverband waarbij je ook thuis de Alpha-H producten gebruikt. Uiteraard kun je ook gewoon een losse Treatment boeken, je vind ze onder het Gold Treatment.
Voor meer info mag je altijd even contact opnemen, ik leg je graag het een en ander uit !
THINK PINK

In ons land worden nog steeds 1 op de 8 vrouwen getroffen door borstkanker. In 2018 kregen 10.905 vrouwen en 104 mannen de diagnose. Dat is onaanvaardbaar. Met de jaarlijkse lintjescampagne van Think Pink sensibiliseren zij rond het belang van zelfonderzoek en tijdige screening en steken ze iedereen die door de ziekte wordt getroffen een hart onder de riem. Vanaf 13 september kun je in de salon een Pink Ribbon aanschaffen. Voor 2€ help je ook een handje mee ! De actie is tot 31 december.
BINDWEEFSELMASSAGE

Eindelijk is het dan zover! 29 september ga ik de Bindweefselmassage training volgen bij Skindependent. Met bijna een jaar vertraging (Met dank aan Corona) gaat het er dan toch van komen.  Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag van de huid met als doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging.  Dus geen ontspannende massage maar echte fitness voor je huid. Ga jij hem uitproberen ?

Tot slot nog een keer het verzoek om hulp.
Je krijgt van mij nu één keer per jaar een verzoek voor een review. Deze worden dan op mijn website geplaatst. Ik zou je ook willen vragen om eens een review op Google of Facebook te plaatsen. Hiermee help je me enorm, de salon is zo namelijk makkelijker te vinden voor nieuwe klanten. Ook het delen van de blogs op mijn website of de posts op social media werken hier aan mee. En noem me eens bij je vriendinnen, familieleden, buren, collega's enzovoort. Of geef eens een cadeaubon, deze zijn voor elk bedrag aan te schaffen. Zo kan ik dankzij jouw hulp mijn klantenkring uitbreiden en dat zou heel fijn zijn. Alvast bedankt voor de moeite ! 

 

Ik hoop je snel weer te zien in de salon.
Kom je zaterdag 9 oktober in ieder geval mee proosten op 10 jaar Beauty & More  ?
 

Bel of app me bij vragen op 0032-(0) 499 747 868
Maak nu je afspraak !
Webshop Alpha-H
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp