Copy
View this email in your browser

Hallo <<Voornaam>>,

Vandaag is het 1 juli, de zomervakantie is gestart voor alle leerlingen. Na dit vreemde schooljaar zijn de meeste wel toe aan wat vakantie ! Laten we nu alleen hopen dat het weer ook weet dat de zomer wel iets droger mag starten. ;-)  Deze keer een nieuwsbrief voor twee maanden aangezien ik binnenkort zelf ook met verlof ga. 1 september ontvang je de volgende weer in je mailbox.

 

De salon zal gesloten zijn van 21 juli t/m 18 augustus. Je kan me met vragen wel bereiken via sms of WhatsApp en je kan uiteraard online je afspraak voor na mijn verlof alvast inboeken. Mijn agenda begint al redelijk vol te raken dus wil je nog voor de sluiting een afspraak, wacht dan niet te lang.

Prepare for summer !

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat je je huid het hele jaar door moet beschermen met een SPF (als je huid je lief is), maar in de zomer is het natuurlijk extra belangrijk. De aarde staat komende maanden immers een stukje dichterbij de zon, waardoor de kans op zonbeschadiging veel groter is dan in de winter. Smeer je huid daarom ’s zomers standaard in met een moisturiser met SPF50+, die je huid beschermt tegen verbranding, pigmentatie en een ongelijkmatige teint. En tegen toekomstige rimpels!


 

ALLEREERST: BESCHERMING

Bescherming tegen de zon is het allerbelangrijkste! Niet alleen als je naar het strand gaat of op een terrasje gaat zitten, ook als je even 10 minuten de deur uitgaat voor een boodschap of het uitlaten van de hond loopt je huid schade op door de zon. Tien minuten hier, een kwartiertje daar; meestal rekenen we het niet mee maar helaas: alles telt mee en op. Je staat ongemerkt aan veel meer UV-straling bloot dan je denkt. Voor een glowy huid kies je voor de Alpha-H Daily Essential Moisturiser met SPF50+. Wil je liever een matte finish, ga dan voor de Protection Plus Daily SPF50+. Beide producten bieden een breed spectrum UVA / UVB-bescherming, naast de hydraterende en priming eigenschappen.

SWITCH JE CLEANSER

Reiniging is de basis van iedere huidverzorgingsroutine. Tijdens de wintermaanden gebruik je misschien eerder een voedende reiniger of balsemreiniger. Deze kun je in de zomer gewoon blijven gebruiken, maar een verkoelende gelreiniger zoals onze Triple Action Cleanser kan tijdens de warmere dagen prettiger zijn. Deze koelt en kalmeert de door de zon gestreste huid.

ONTDOE JE HUID VAN DODE HUIDCELLEN

Tijdens de wintermaanden kan je huid er soms wat grauw of dof uitzien. Dit komt door de dode huidcellen die zich ophopen. Help je huid een handje door regelmatig te exfoliëren, zodat er een heldere en frisse huid ontstaat. Alpha-H wereldwijde bestseller Liquid Gold bevat 5% glycolzuur, wat ervoor zorgt dat de huid binnen no-time haar prachtige glow terugkrijgt. Alpha-H raadt aan om Liquid Gold 3 avonden in de week (om de dag) te gebruiken.

TIP: Liquid Gold is niet alleen voor het gezicht! Het is ook zeer geschikt voor het lichaam, zoals bijvoorbeeld de armen (bultjes op de bovenarmen, ook wel keratosis pilaris genoemd) of benen (ingegroeide haartjes). Ook kun je er hardnekkige self-tan vlekken mee verwijderen.

MAAK GEBRUIK VAN ANTIOXIDANTEN

Vitamine C is rijk aan antioxidanten en helpt daarom bij het bestrijden van vrije radicalen door de zon. Door het Alpha-H Vitamin C Serum dagelijks onder je SPF te gebruiken leg je een extra dosis antioxidanten aan die je huid hiertegen beschermen. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur, dat extra vocht toedient. Dat helpt het extra vochtverlies tijdens warmere dagen compenseren.

VERGEET NIET TE HYDRATEREN

Ook al voelt je huid in de zomermaanden minder droog aan, maak niet de fout om de huid niet genoeg te hydrateren met een goede moisturiser. Wanneer de huid uitgedroogd raakt als gevolg van het verdampen van meer vocht dan gewoonlijk (door de warmte van de zon), gaat de huid meer talg aanmaken in een poging om zichzelf soepel te houden en het vochttekort te compenseren. Mocht je huidige moisturiser te vol zijn voor de zomermaanden, kies dan voor een luchtigere crème of een serum, zoals Hyaluronic 8. Hyaluronic 8 bevat 8 soorten hyaluronzuur (hoog en laag moleculair) die de huid de hele dag door voorzien van vocht in de oppervlakkige én diepere huidlagen. Daarnaast kun je in plaats van een nachtcrème het Vitamin E Serum gebruiken. Deze zijn in de zomermaanden voor de meeste huidtypen voldoende voor de nacht. Voorzie je huid om de zoveel dagen alsnog even van de voeding uit je wat vollere nachtverzorging, mocht je het idee hebben dat je huid dit nodig heeft.

 

Wil je een advies op maat neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen hoe we jouw huid summer proof kunnen maken !

 

ALPHA-H PRODUCTEN

Alpha-H heeft besloten om (na 6 jaar) de verkoopprijzen ter verhogen. In principe gaat deze wijziging per 1 juli in, maar ik heb besloten om dat wat uit te stellen. Tot aan mijn verlof, dus tot 21 juli, kun je nog producten aan de huidige prijs kopen. Daarna zal de prijs aangepast worden. Via de webshop gaat de wijziging al wel per 1 juli in. Mocht je nog wat nodig hebben laat het me dan even weten ! Als je nu bestelt en betaalt heb je nog de huidige prijs, ook al haal je het pas later op.

LOVELI SUNCREAM

De Loveli Suncream SPF 50 is nu ook te koop. Net zoals de SPF 30 is hij in een 50 ml.  (9,99) of een 150 ml. formaat. (21,99). De prijzen zijn voor beide SPF gelijk. De Aftersun is ook binnenkort te verkrijgen in een 150 ml. tube. (12,99) De verkoelende Aftersun (met herstellende aloë vera) kan je gebruiken als je huid net iets te veel zon heeft gekregen, maar ook als bodylotion is hij heerlijk! Met groene thee dat bomvol antioxidanten zit, om zonschade te helpen herstellen. En komkommerextract voor hydratatie. 

Tot slot nog een verzoek om hulp.
Je krijgt van mij nu één keer per jaar een verzoek voor een review. Deze worden dan op mijn website geplaatst. Ik zou je ook willen vragen om eens een review op Google of Facebook te plaatsen. Hiermee help je me enorm, de salon is zo namelijk makkelijker te vinden voor nieuwe klanten. En aangezien mijn agenda nog niet vol is zou je me daar een enorm plezier mee doen. Ook het delen van de blogs op mijn website of de post op social media werken hier aan mee. Alvast bedankt voor de moeite ! 

 

Mocht je vakantie hebben de komende tijd wens ik je alvast veel plezier. En werk je voorlopig nog even door, sterkte. ;-)

Bel of app me bij vragen op 0032-(0) 499 747 868
Maak nu je afspraak !
Webshop Alpha-H
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Beauty & More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp