Copy
Let's move for a life change!                                
Namasté Foundation

Een update uit Nepal

Dit voorjaar vierden we Happy Holi in Nepal. Het draait bij dit kleurenfestival om 'Celebrating Happiness'. De waterballonnen en kleurstof vliegen door de lucht en binnen no time is iedereen van top tot teen bedekt met vrolijke kleuren. 

Arjun, het jongste bewonertje van Namasté Children's House, vierde zijn allereerste Happy Holi. Hij groeide op in de gevangenis bij zijn moeder. In februari dit jaar is in overleg met zijn moeder en de autoriteiten besloten dat het tijd is voor Arjun om naar school te gaan en in een veilige familie omgeving op te groeien. We zijn blij hem een thuis te kunnen bieden in Namasté Children's House, met steun van jullie.

Het Happy Holi festival bood alle kinderen de kans om even te ontsnappen aan de examenstress. Afgelopen maand deden ze namelijk eindexamen. We zijn trots te kunnen melden dat alle kinderen zijn geslaagd en door kunnen naar het volgende schooljaar. Kijk voor meer foto's van Happy Holi en de laatste schoolfoto's op de Namasté Facebook Pagina.

Hilde en Arjun Happy Holi
Hilde met Arjun (4), tijdens zijn eerste Happy Holi.

Move for a life change!
Om kinderen als Arjun onderdak en scholing te kunnen bieden in Nepal, halen we in Nederland geld bij elkaar. Dit doen we met zijn allen. Bijvoorbeeld door te rennen, fietsen, lopen, klimmen of zeilen, kortom... Move for a Life Change! Sinds kort heeft Namasté hiervoor een online platform, waar iedereen die mee wil doen zijn eigen fondswervingpagina kan aanmaken. Hier kun jij je dus aanmelden voor bijvoorbeeld de Helden Race (9 juni Amsterdam), de Dam tot Damloop (22 september Amsterdam) of je eigen sportevenement aanmaken. Steun onze missie, laat jezelf sponsoren en haal samen met ons de finish. Ben je zelf niet zo'n hardloper? Dan kun je vanaf de bank ook één van onze sporters steunen. Lees meer over onze Move for a Life Change actie op onze nieuwe website of neem contact op met Veronika Simonovska. Zij helpt je graag op weg.

Alvarum move for a life change
Let's move for a life change!

Visma Paudel in Nederland
Visma Paudel, de oprichter van Namasté Children's House - de organisatie in Nepal waar wij mee samenwerken -, was in Europa en heeft ook Amsterdam een bezoek gebracht. Dit bood ons de gelegenheid hem te introduceren bij onze Namasté supporters, de lopende projecten door te spreken en plannen te maken voor de toekomst. Zoals... met de gesponsorde Namasté Snoek naar Nepal? We spreken inmiddels uit ervaring: dromen kunnen werkelijkheid worden.. nu nog denken, durven, doen én doorzetten!
 
Hilde en Visma en de Namasté auto
Visma, Hilde en de gesponsorde Namasté Snoek
 

Whoever saves one life saves the world entire
Oskar Schindler
 
 

Wat kun jij doen?

Geef een kind een thuis voor € 1,- per dag

Stuur een kind naar school voor € 12,50 per maand

Koop een baksteen voor het kinderhuis voor € 50,-

Zet je in als Namasté Hero (vrijwilliger) op jouw school, (net)werk, of (sport)vereniging

Doe mee aan de Helden Race of ander sportevenement
 
Goede Doel Shop
Namasté aangesloten bij Goede Doel Shop
Via Goede Doel Shop kun je doorklikken naar ruim 300 bekende webwinkels en gaat er per aankoop een donatie naar de Namasté Foundation. Je shopt dus bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen, alleen gaat er nu een deel van je aankopen naar de vrouwen en kinderen in Nepal.
Namasté Foundation nieuwe website
Nieuwe website
Met onze gesponsorde Google AdWords zijn wij nu online nog beter vindbaar. Daar hoorde een opgefriste website bij. Gesponsord door Webfactory.bg en ADVYSUR.com en met grote dank aan de tomeloze inzet van Namasté Heroes (vrijwilligers) Igor Filart en Geert Faber. Bekijk hier het resultaat! 
Namasté Children's House
Namasté Foundation
Rabobank 13.29.81.645
ANBI - KvK 34.34.05.34
Tel (+31) 6 81 60 49 76
info@namastefoundation.nl 
www.namastefoundation.nl
SMS gratis 'Donatie 5086'
naar het nummer 1008 en volg de instructies.
Copyright © 2013 Namasté Foundation, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp