Copy
Gesponsorde DS rijdt Namasté over de Highway.. en de laatste ontwikkelingen in Nepal
Namasté Foundation

Arjun (4) gered uit de gevangenis

In februari heeft Namasté Children's House een nieuwe bewoner mogen verwelkomen. Arjun van vier is uit de Dhankuta gevangenis gered. Het jongetje kwam daar terecht nadat zijn moeder haar man om het leven had gebracht. In Nepal gaan kinderen met hun ouders mee de gevangenis in, wanneer er niemand is om voor hen te kunnen zorgen.

Kans op een toekomst
Een gevangenis in Nepal is geen plek voor kinderen om op te groeien. Arjun verdient net als alle kinderen een thuis met gezond eten, verzorging en scholing. Bij Namasté is hij liefdevol ontvangen door al zijn nieuwe broertjes, zusjes, huismoeders en -zusters. We zijn blij Arjun een eerlijke kans op een toekomst te kunnen geven.
 
Arjun haalt de krant in Nepal
Redding van Arjun in de Nepalese krant

Iedereen helpt mee
Vrijwilliger Luke uit Australië werkt op dit moment een aantal maanden in Namasté Children's House en volgde de reddingsactie op de voet. Hij besloot Namasté financieel te steunen om de opvang van het jongetje mogelijk te maken. Zo helpt iedereen mee en verzorgen we met zijn allen op dit moment 70 kinderen in twee huizen. Alle kinderen hebben een eigen verhaal zoals dat van Arjun. Daarnaast hebben inmiddels 35 kinderen Namasté Children's House verlaten. Na afronding van hun school, op 18 tot 20 jarige leeftijd, begeleiden we hen op eigen benen te staan. 

Wil jij ook een verschil maken?
Nepal is één van de armste landen ter wereld. Helaas zijn er nog veel kinderen die hulp nodig hebben. Wil jij net als Luke graag helpen om een kind zoals Arjun een liefdevolle jeugd en een kans op een toekomst te bieden? Voor €1,- per dag maak jij hét verschil in het leven van een kind in Nepal. Via onze dagboekjes op onze website houden we je op de hoogte van de ontwikkeling van de kinderen. In deze video zie je de kinderen die dankzij Nederlandse ondersteuners in Namasté Children's House wonen. Dankjewel voor deze 'Chance for a Life Change'! 

Het dagboek
   Dagboek van Sahil
 
- Oskar Schindler
Arjun

Arjun bij Namasté
 

Wat kun jij doen?

Geef een kind een thuis voor € 1,- per dag

Stuur een kind naar school voor € 12,50 per maand

Koop een baksteen voor het kinderhuis voor € 50,-

Zet je in als vrijwilliger op jouw school, werk, of (sport)vereniging
 
Volg ons op Facebook!
Rij mee met Namasté
Met deze gesponsorde DS uit 1971 rijdt Namasté op de Nederlandse Highway. Volg ons ook op de digitale snelweg via facebook en 
twitter.
Over resultaat gesproken
Het resultaat
Bekijk hier een video over wat we met jouw steun zoal bereikten in het jaar 2012.
Bekijk hier ons jaarverslag
Visma Paudel in NL
De oprichter van de Nepalese organisatie waar wij mee samenwerken is op 20 april in Amsterdam. Vind je het leuk hem (weer) te ontmoeten? Meld je via
info@namastefoundation.nl
en houd 20 april alvast vrij in je agenda. Dan volgt er binnenkort een uitnodiging.
Namasté Children's House
Namasté Foundation
Rabobank 13.29.81.645
SMS gratis 'Donatie 5086'
naar het nummer 1008
Tel (+31) 6 81 60 49 76
ANBI - KvK 34.34.05.34
www.namastefoundation.nl
Copyright © 2013 Namasté Foundation, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp