Copy
Bouw mee met Namasté! Laatste Namasté Nieuwtjes lees je hier...
Namasté Foundation 3 jaar
dream, dare, do and don't give up...

 
Let's Celebrate!
 
Nieuwe Video en Website Namasté Nieuwe Stijl
Met grote trots geven we het woord aan de vrouwen en kinderen in Nepal, die dankzij jouw support een opstap kregen naar een zelfstandige toekomst:

Namasté Video

Dank aan Atabix (website), Creative Skills (huisstijl) en Linde ten Broek (video) voor de professionele en kosteloze inzet!
Brick Atabix         Brick Creative Skills         Brick Versidee


Bouw ook mee met Namasté...
met jouw eigen baksteen!
Word vriend voor € 12,50 per maand en we metselen een baksteen met jouw naam erop in de muren van het nieuwe kinderhuis. Rabobank 13.29.81.645 o.v.v. je naam / tekst voor op de baksteen en je e-mail adres (we sturen je een leuke foto!). Meer info op www.namastefoundation.nl

De bouw in Nepal vordert
In een prachtig berggebied in de omgeving van Pokhara bouwen we een opleidingscentrum voor kansarme vrouwen. In dit gebouw worden zij opgeleid in het maken van handwerk en krijgen zij begeleiding bij het starten van een bedrijfje.
Bouw WEC
Het Women Empowerment Center wordt gerealiseerd met steun van de Ronde Tafel 109 in Amsterdam (Winetastic) en de Ronde Tafel 27 in Sneek (Sneker Nieuwjaarsgala). De opbrengsten van deze events werden verdubbeld door Wilde Ganzen en NCDO. 
Bouw WEC


No one can do all the good that the world needs,
but the world needs all the good that you and I can do

 
Bedankt voor je steun!

De opbrengst is...
De Winetastic was een uitverkocht succes en bracht maar liefst € 17.000 op voor Namasté! Wederom ondersteund door Wilde Ganzen. Dank aan RT 109 A'dam en alle bezoekers en sponsors van dit unieke event in Krasnapolsky.

Wilde Ganzen
Namaste Children's House

Bezoek aan Nepal
In april ontmoet Hilde de vrouwen en kinderen in de projecten en werkt ze daar nauw samen met het lokale team van Namasté Children's House. Vrijwilligster Gerdie Werkman ondersteunt ter plaatse het Micro Support Project voor vrouwen. Hoogtepunt is het bezoek aan de bouw van het Women Empowerment Center, dat in volle gang is. Het resultaat van het harde werk en jullie support van de afgelopen jaren schiet daar letterlijk uit de grond.

Namasté NL
Bezoek de nieuwe website:
www.namastefoundation.nl

Namasté Vrijwilliger worden?
Neem contact op met:
Hilde Bleijswijk
hilde@namastefoundation.nl
06 - 81 60 49 76

Ook jouw steun is keihard nodig. Bouw mee met Namasté en stort €12,50 per maand - of wat jij kunt missen - op 13.29.81.645

Namens de vrouwen en kinderen in Nepal bedankt!
Copyright © 2012 Namasté Foundation, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp