You are invited!

Hi <<First Name>>,

Graag nodigen we je uit voor onze expo op 11, 12 & 13 November. Samen met Marieke Ederveen & Hilde Goossenaerts tonen we recent persoonlijk werk. Het wordt een zeer diverse tentoonstelling met creativiteit als gemene deler.

Wat mag je verwachten?

Op vrijdagavond verwelkomen we jullie vanaf 18u en maken we er een klein feestje van. Je kan een Vedetje drinken met dank aan Duvel Moortgat en Philippe van Vinovatie Vinovación zorgt voor heerlijke vermout cocktails en wijntjes.

Op zaterdag zijn we er van 14u tot 20u en zondag van 14u tot 18u. We voorzien dan een warm kopje koffie met een zoet knabbeltje en hopen dat er nog wijn en Vedetjes over zijn van vrijdag. ;)

De expo zal doorgaan in een verborgen voormalige industriële site vlakbij Park Spoor Noord, De Mostaardfabriek, Everaertstraat 69 te Antwerpen.


Kom jij ook een kijkje nemen?


Fijn weekend!
Kathleen & Tim
Tim Michielsen
Tim toont abstract digitaal werk dat geïnspireerd is door zijn liefde voor industriële en mechanische objecten. Steeds op zoek naar nieuwe vormen, materialen en constructies. 
Marieke Ederveen

Marieke toont foto's met als thema 'tijd'. Tijd kruipt in elke ruimte, knabbelt aan dingen, laat een verhaal achter. Het verval van plaatsen en objecten herbergt geschiedenis, verleden, ...

Juist in dit verval vind ze schoonheid terug. Ze noemt het De Schoonheid van het Verval. Of het Verval van de Schoonheid?

Kathleen Steegmans
Kathleen heeft dit jaar meer dan 100 illustraties gemaakt voor haar Instagram project en toont hiervan een selectie prints. Daarnaast toont ze ook een aantal nieuwe tekeningen in inkt.
Hilde Goossenaerts
Hilde is een pilote die haar eerste stappen zet in de artistieke wereld. Ze wordt geïnspireerd door de dromerige uitzichten vanuit de cockpit en heeft een grote voorliefde voor kleuren. 
Verwacht je aan de nodige dosis abstract expressionisme!
Share
Forward
Pin
Share
Copyright © 2016 MIST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp
MIST Instagram
MIST Facebook
MIST Website