Copy


Zoetermeer, 19 november 2012. Uitgeverij Free Musketeers presenteert het nieuwe boek


'De ontdekking van de vrijheid - Ik Jij Wij'

van Jean-Philippe Rieu

 


Een inspirerend boek dat is geschreven als een onderdeel van zijn innerlijke weg naar groei in bewustzijn dat een grote bron van inspiratie en creativiteit in de broer van André Rieu liet ontstaan.

“Deze weg gaat altijd door en houdt nooit
op,” zegt Jean- Philippe Rieu. Tijdens het schrijven komen de woorden dankzij mijn gevoelens vanzelf op papier. Hierdoor kreeg ik weer verbinding met het magische innerlijk kind in ons.”

Puur en zuiver
“Dit is ook de reden dat ik een programma heb gemaakt om met kinderen te werken, die zo puur en zuiver zijn,” vervolgt Jean -Philippe Rieu. “We kunnen hier als volwassenen enorm veel van leren. Ze leven in het moment en vandaar uit is alles mogelijk. Het terugtrekken in de natuur en de stilte is voor mij ook een gelegenheid om me te verbinden met mijn innerlijke inspiratiebron.”

Weerklank
“De echo van mijn hart heeft zijn weerklank in mijn boek. Het zou mooi zijn als mijn boek de mensen zodanig aanspreekt dat het voor hen een aanraking mag zijn om de weg te vinden in henzelf. Ook mijn gedichten en schilderwerken zijn een uiting van de aanraking van mijn ziel.”

Inspiratie
Jean-Philippe Rieu communiceert niet alleen met muziek en beeld, maar ook via het woord. Hij schrijft onder andere teksten voor zijn chansons, liederen en koorwerken. Hij wordt geïnspireerd door een lach, een bloem, een kind, stilte, natuur, liefde, verdriet en verwondering. Het is zijn vermogen te durven een ander perspectief te zien, vaak met een onverwacht inzicht, vanuit de overtuiging dat mensen vooral door emoties gedreven worden, dat waarde toevoegt.
Door de wereld anders te bekijken schept Jean-Philippe nieuwe kansen. Hij gaat voor zijn ideeën, voor zijn dromen en laat zich niet leiden door angsten, twijfels of afwijzing van anderen. Hierdoor is een heel bijzonder boek ontstaan…


Het boek is te verkrijgen bij de boekhandel en via Centraal Boekhuis en online te bestellen bij www.freemusketeers.nl en alle andere internetboekwinkels.

Prijs: € 16,95
ISBN: 978-90-484-2702-4

 Van deze auteur verscheen eerder:

Muziek
Secrets of my Soul, 2010
Miracle, 2008
Azur, 2007
Ronde, 2006
Pour toi, 2005
6 cd's met André Rieu

Film
Overzicht 2010
Maastricht
Failia
Maastricht Celebrates Europe
Sur les Champs d’été
RO groep
12 muziekfilms over André Rieu
 
Boeken
Marie
Marie danst!
Marie komt thuis

Op zijn website www.jp-rieu.com is verdere achtergrondinformatie over zijn cd’s, boeken en andere werken te vinden.


Voor meer informatie over auteur, fotomateriaal of andere vragen, kunt u contact opnemen met Klaas van Eijkern, Free Musketeers:
 +31 (0) 79-320 35 90.

Free Musketeers is een veelzijdige, creatieve en unieke uitgeverij van boeken en publicaties, voor bedrijven, en particulieren. Zowel in kleine (book-on-demand) en grote (offset) oplagen is Free Musketeers ervaren en gespecialiseerd.  

*|LIST:ADDRESS|*
+31 (0) 79 - 320 35 90

Copyright © 2012
*|LIST:COMPANY|*
Alle rechten voorbehouden