Copy

Denne mail kan ikke besvares. Hvis du vil kontakte Foreningen Amagerinvestor, så benyt venligst: sekretariatet@amagerinvestor.dk

Kære Amagerbank-investor

Foreningen Amagerinvestor kører fremad med fuld kraft. Vi har nu åbnet for tilmeldinger og donationer til vores gruppesøgsmål mod Finansiel Stabilitet og Finanstilsynet. Vi søger erstatning for, at Finansiel Stabilitet og Finanstilsynet skjulte Amagerbankens sande tilstand, da vi aktionærer skød ekstra 898 millioner kroner i banken kun fem måneder før konkursen.

Tilmeld dig gruppesøgsmålet nu på medlem.amagerinvestor.dk 
- h
usk at tippe alle de Amagerbank-aktionærer, du kender!

Det vedtog en tætpakket - og enstemmig - ekstraordinær generalforsamling i Foreningen Amagerinvestor i aftes. Tak for den enorme opbakning til, at denne sag må og skal køres, hvis vi nogensinde skal have sandheden om Amagerbankens krak! TV2 Lorry fulgte generalforsamlingen - se indslaget her.

Også tak for mange gode spørgsmål. Det er især væsentligt, præcis hvilke aktier der er omfattet af sagen. Østre Landsret har fastlagt rammerne sådan, at sagen kun omfatter de aktier, som man nytegnede ved emissionen i august/september 2010 og stadig ejede ved konkursen. Det forklarer vi i detaljer på foreningens hjemmeside under ofte stillede spørgsmål.

Vi kan nok få et væsentligt tilskud til sagen fra den retshjælpsdækning, som de fleste af os har på vores indboforsikringer - men det kommer ikke til at dække alle omkostninger i en stor og historisk sag som denne. Vi arbejder på at afklare detaljerne om retshjælpsdækning, så vi kan informere bedre i den kommende tid.

Vi arbejder også fortsat på at søge fri proces, så staten dækker vores omkostninger. Men vi kan ikke regne med at få svar før tilmeldings- og betalingsfristerne til Østre Landsret. Derfor arbejder vi videre ud fra den antagelse, at vi selv skal betale.

På grund af forældelse er denne sag allersidste chance for at kræve erstatning på baggrund af den viden, som vi har i dag. Vi håber dog også, at vi under retssagen kan få afdækket ny information om Amagerbankens skandaløse konkurs - og som i givet fald kan medføre nye muligheder for at søge erstatning for flere aktier og/eller kapitalbeviser.

Tilmeld jer i dag - det er nu, vi skal stå sammen. Vi opfordrer alle på og uden for Amager til at bidrage med tilmeldinger og donationer, så vi kan få afdækket sandheden om Amagerbank-skandalen ved Østre Landsret.

Med venlig hilsen

Peer Nørkjær
Formand for Foreningen Amagerinvestor
Copyright © 2015 Dansk Aktionærforening, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine nyhedsbrev-indstillinger