Mama i
 

Kledingactie 3 halen, 2 betalen

Op dit moment loopt er een grote kledingactie 3 halen, 2 betalen op al onze kleding in voorraad: koop 3 kledingstukken uit al onze collecties en krijg het goedkoopste gratis. 

Bestellen kan op 2 manieren:
- Stuur uw keuze door via mail naar info@mama-i.com. Wij maken een bestelling op en sturen u de betaalgegevens door. Als u graag via iDeal of bancontact betaalt, bezorgen we u hiervoor een link.
- Geef uw bestelling door via de webshop. Kies dan voor betalen via overschrijving. Ook nu maken wij een aangepaste bestelling aan en krijgt u het juiste bedrag toegestuurd (overschrijven mag al, maar vergeet niet de prijs van het goedkoopste kledingstuk af te trekken). We kunnen ook een link aanmaken voor betaling via iDeal of bancontact.

Deze actie geldt tot en met 5 december en enkel op kleding in voorraad!

OP = OP
 

Pre-order Leela Cotton

De winter komt er weer aan en wij hebben het koud! Uw kindje ook? Tijd om weer wat te bestellen bij Leela Cotton: warme jumpsuits/kruippakjes, jasjes, broeken, ... alles van 100% biologisch katoen én heerlijk zacht!

         

Het is een uitgebreide collectie in rood, blauw, groen en ecru - al dan niet gestreept.

         

En mooi geprijsd - hier de prijzen die Mama i hanteert:

jasjes - 26.95 euro
jumpsuits zonder mouwen - 21.95
jumpsuits met mouwen - 25.95
jumpsuits met kap - 29.95
T-shirts korte mouwen - 13.90
T-shirts lange mouwen - 14.90
broeken met boord - 16.90
rechte broeken - 13.90
jurkjes - 16.95/19.95/21.95
pyjama's - 33.90
mutsjes - 5.95/6.95

De prijzen van specifieke producten kunnen iets afwijken (zowel duurder als goedkoper) - contacteer ons voor de juiste prijs...

Er is ook een basisassortiment voor volwassenen - wie wil mag daaruit mee bestellen (maar dit komt niet in het assortiment van Mama i).

Voor meer informatie (en prijzen) of bestellen: info@mama-i.com.

Het is al scherp geprijsd, maar in dit pre-order geldt nog een korting van 10% op deze prijzen...

Bestellen kan tot en met maandag 28 november - Leela Cotton levert snel, dus uw bestelling wordt dan geleverd in de week van 5 december.
 

I ♥ Eco Stickeractie

De mensen van I ♥  Eco zitten niet stil. Samen met hun partner Ecover hebben ze een leuke stickeractie bedacht. De komende weken krijgt u bij uw bestelling zo'n wasmachine sticker toegestuurd, samen met een staaltje van het vernieuwde, lavendelfrisse waspoeder van Ecover (niet bij brievenbuspost).

Lees hier meer over de actie: http://blog.iloveeco.be/2011/11/10-000-wasmachine-stickers/ 
 

Enkele wijzigingen in de webshop


Gastenboek

Sinds enkele weken hebben wij een gastenboek geïntegreerd in onze webshop. Hier kan u lezen wat onze klanten over ons schrijven, en ev. zelf een berichtje achterlaten: http://www.mama-i.com/testimonial/  (wat wij natuurlijk ten zeerste appreciëren).


Eco Kadobon

We zijn druk bezig met de laatste testen om te zorgen dat u ook uw eco kadobonnen kan gebruiken voor de betaling in onze webshop. Hier vindt u alvast meer info: http://www.ecokadobon.nl/ .


Spaarpunten systeem

Het duurt langer dan verwacht, maar zeer binnenkort kunnen wij u als vaste klant belonen binnen ons spaarpunten systeem. Hou uw mailbox in de gaten, wij houden u zeker op de hoogte!
 

Copyright © 2011 Mama i, All rights reserved.